KAN SI JA: Lillian Müller sier til VG at hun er villig til å la seg avbilde i Playboy igjen, etter at det ble kjent at herremagasinet skal slutte med helt nakne modeller.  Foto: Seoghør.no
KAN SI JA: Lillian Müller sier til VG at hun er villig til å la seg avbilde i Playboy igjen, etter at det ble kjent at herremagasinet skal slutte med helt nakne modeller. Foto: Seoghør.no Vis mer

Lillian Müller (64) vil posere for Playboy igjen

Nesten 40 år etter at hun ble Playmate Of The Year, åpner Lillian Müller for å posere for Hugh Hefners magasin igjen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Forrige uke meldte New York Times at amerikanske Playboy skal slutte å trykke nakenbilder der modellene viser seg frem uten en tråd.

Mens noen har sett med vedmod på avgjørelsen, ønsker norske Lillian Müller (64) forandringen velkommmen.

Modellen og skuespilleren ble kåret til Playmate Of The Year i 1976, og hun er fortsatt Playboys mest fotograferte modell med hele ni forsider å skilte med. Til VG forteller den spreke 64-åringen at hun ikke nødvendigvis er ferdig med Playboy-karrieren sin.

- Jeg kan stille opp når som helst, men ikke uten klær. Derfor åpner det seg en ny dør nå, også for min datter Alice. Vi er begge blitt spurt en del de siste årene, men ingen av oss har villet stille opp uten klær, sier Müller til avisen.

Saken fortsetter under bildene.

FLOTTE BLONDINER: Lillian Müller (t.v) fotografert i 1975, året før hun ble kåret til Playmate Of The Year av Playboy. Den amerikanske modellen og skuespilleren Jenny McCarthy (t.h) uttalte nylig at hun gjerne blir Playboys siste nakne midtsidepike.   Foto: NTB Scanpix/ Ap
FLOTTE BLONDINER: Lillian Müller (t.v) fotografert i 1975, året før hun ble kåret til Playmate Of The Year av Playboy. Den amerikanske modellen og skuespilleren Jenny McCarthy (t.h) uttalte nylig at hun gjerne blir Playboys siste nakne midtsidepike. Foto: NTB Scanpix/ Ap Vis mer

Holder seg godt

Den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren skiller seg således fra amerikanske Jenny McCarthy (42), som nylig erklærte at hun gjerne vil være den siste splitter nakne midtsidepiken i «gamle» Playboy.

- Jeg ville absolutt vært villig til å kaste klærne én gang til. Bare for å kunne si at jeg er med i den siste utgaven, sa McCarthy på radioprogrammet sitt onsdag forrige uke, ifølge Huffington Post.

Til VG røper Lillian Müller at hun gjerne viser seg frem i Playboy igjen for å fronte hvor mye en sunn livsstil har å si for utseendet.

- Jeg vil få frem et livsstilsbudskap for å fortelle folk at den kronologiske alderen kan bremses ved å leve riktig - få frem at det nytter! understreker Müller overfor avisen.

Saken fortsetter under bildet.

TV-PROFIL: Høsten 2012 deltok Lillian Müller i TV 2-programmet «Skal vi danse» sammen med Glenn Jørgen Sandaker. Den flotte 64-åringen holder seg sprek med både trening og et svært sunt kosthold.  Foto: NTB scanpix
TV-PROFIL: Høsten 2012 deltok Lillian Müller i TV 2-programmet «Skal vi danse» sammen med Glenn Jørgen Sandaker. Den flotte 64-åringen holder seg sprek med både trening og et svært sunt kosthold. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tidligere har Hugh Hefners (89) tidligere flamme fortalt til Seoghør.no at hun har levd som veganer mesteparten av sitt voksne liv. Et vegansk kosthold innebærer at man holder seg unna alle matvarer av animalsk opprinnelse.

- Jeg har levd som veganer i 33 år. Og jeg holder meg unna røyk, alkohol og kaffe. Samtidig er jeg en veldig spirituell person, så jeg fikk meditert litt og dyrket min spirituelle overbevisning. Man må jo be litt, sa Müller til Seoghør.no i 2010, da hun deltok i «71° nord - Norges tøffeste kjendis».

LES OGSÅ: - Jeg savnet familien voldsomt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer