«Kjendis søker kjæreste»:

Lilli Bendriss fant kjærligheten under innspilling

- Jeg er forelsket nå.

DATER PÅ TV: Siden februar har tv-seerne fått følge kjendisenes søk etter kjæreste på tv. Foto: TV 2
DATER PÅ TV: Siden februar har tv-seerne fått følge kjendisenes søk etter kjæreste på tv. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBS! Denne artikkelen inneholder spoilere for tv-programmet «Kjendis søker kjæreste», med mindre du abonnerer på TV 2s strømmetjeneste, TV 2 Sumo.

I september kunngjorde TV 2 at Ida Fladen (33), Lilli Bendriss (73), Glenn Jensen (31), Dennis Vareide (28) og Frank Løke (39) skulle søke kjærligheten i nysatsningen «Kjendis søker kjæreste».

Siden den gang har det skjedd flere endringer i kulissene, etter at samarbeidet med Frank Løke ble avbrutt, og Dennis Vareide gjorde ende på singeltilværelsen ved å finne tilbake til ekskjæresten sin, Katrine Rikoll.

Dermed har tv-seerne siden februar fått følge Lilli Bendriss, Ida Fladen og Glenn Jensen i jakten på kjæreste. I den siste episoden, som ble lagt ut på TV 2 Sumo mandag kveld, kommer det fram at førstnevnte har fått seg kjæreste.

- Jeg er forelsket nå

Lilli Bendriss' utkårede er 28 år yngre Shad Tabine (45). De to har kjent hverandre i over tre år, og hadde lenge et av-og-på-forhold, før de brøt i mai i fjor.

Som følge av deltakelsen fikk de en ekstra dytt til å finne tonen igjen.

- Det var i programmet vi forsto at det ikke var over, og ville satse på nytt. Det er jeg veldig glad for. Jeg har ikke tenkt til å gifte meg igjen, og alt er egentlig veldig fritt nå. Det er deilig å dele livet med en ved sin side, uten at det oppleves som begrensende. Vi gir hverandre armrommet vi trenger, forklarer Bendriss overfor Se og Hør, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer