DATER PÅ TV: Siden februar har tv-seerne fått følge kjendisenes søk etter kjæreste på tv. Foto: TV 2
DATER PÅ TV: Siden februar har tv-seerne fått følge kjendisenes søk etter kjæreste på tv. Foto: TV 2Vis mer

«Kjendis søker kjæreste»:

Lilli Bendriss fant kjærligheten under innspilling

- Jeg er forelsket nå.

OBS! Denne artikkelen inneholder spoilere for tv-programmet «Kjendis søker kjæreste», med mindre du abonnerer på TV 2s strømmetjeneste, TV 2 Sumo.

I september kunngjorde TV 2 at Ida Fladen (33), Lilli Bendriss (73), Glenn Jensen (31), Dennis Vareide (28) og Frank Løke (39) skulle søke kjærligheten i nysatsningen «Kjendis søker kjæreste».

Siden den gang har det skjedd flere endringer i kulissene, etter at samarbeidet med Frank Løke ble avbrutt, og Dennis Vareide gjorde ende på singeltilværelsen ved å finne tilbake til ekskjæresten sin, Katrine Rikoll.

EMOSJONELT: Det blir mye følelser når Dennis Vareide går på date med Katrine Olset Rikoll, som egentlig er ekskjæresten hans, i «Kjendis søker kjæreste». Vis mer

Dermed har tv-seerne siden februar fått følge Lilli Bendriss, Ida Fladen og Glenn Jensen i jakten på kjæreste. I den siste episoden, som ble lagt ut på TV 2 Sumo mandag kveld, kommer det fram at førstnevnte har fått seg kjæreste.

- Jeg er forelsket nå

Lilli Bendriss' utkårede er 28 år yngre Shad Tabine (45). De to har kjent hverandre i over tre år, og hadde lenge et av-og-på-forhold, før de brøt i mai i fjor.

Som følge av deltakelsen fikk de en ekstra dytt til å finne tonen igjen.

- Det var i programmet vi forsto at det ikke var over, og ville satse på nytt. Det er jeg veldig glad for. Jeg har ikke tenkt til å gifte meg igjen, og alt er egentlig veldig fritt nå. Det er deilig å dele livet med en ved sin side, uten at det oppleves som begrensende. Vi gir hverandre armrommet vi trenger, forklarer Bendriss overfor Se og Hør, og legger til:

- Noen fikk man mer kjemi med enn andre, men til slutt reiste jeg på langweekend med han som jeg ikke hadde klart å glemme, og som hjertet mitt banket ekstra for. Jeg savnet han og ville ha han tilbake i livet mitt.

- Jeg er forelsket nå, sier hun lurt.

GULLRUTEN: Lilli Bendriss intervjues på Gullruten om blant annet antrekket. Vis mer Vis mer

Reiser på besøk til hverandre

I programmets siste episode reiser nemlig de tre kjendisene på helgetur med en heldig utvalgt, og den klarsynte 73-åringen og Tabine reiser til Marokko.

Tabine er bosatt i kystbyen Agadir i Marokko til vanlig, og under en romantisk middag i Marrakech blir de to enige om å satse videre på forholdet sitt.

KJÆRESTER: Deltakelsen i programmet fikk Lilli Bendriss til å gjenoppta kontakten med ekskjæresten sin. Her møttes de to igjen i den nest siste episoden. Foto: TV 2
KJÆRESTER: Deltakelsen i programmet fikk Lilli Bendriss til å gjenoppta kontakten med ekskjæresten sin. Her møttes de to igjen i den nest siste episoden. Foto: TV 2 Vis mer

- Vår kjærlighet er veldig spesiell, og denne turen har åpnet øynene våre. Så det har vært en veldig positiv tur, sier Tabine i programmet.

I dag reiser de to jevnlig på besøk til hverandre. Glenn Jensen og Ida Fladens søk etter kjærligheten endte med gode vennskap, men de er fremdeles single.

- Er nok ikke helt A4

Bendriss og Tabine har 28 år mellom seg. De har som nevnt tidligere vært kjærester, og i 2017 uttalte Bendriss seg om aldersforskjellen til VG. Da fortalte hun at yngre menn ofte faller for henne.

- Det er ikke det at jeg faller for yngre menn, men yngre menn faller for meg. Og det er jo bare helt fantastisk. Men de yngre mennene jeg har vært sammen med, har ikke vært unge. De er vise, de er gamle sjeler. Og de er nok ikke helt A4.

I samme intervju fortalte Bendriss at hun ikke synes det er uvanlig å ha en kjæreste som er såpass mye yngre - da Hollywood har gått foran. Det å bli eldre er heller ikke noe hun bekymrer seg for.

- Aldring er et ukjent begrep for meg. Kvinner holder seg bedre i dag, du kan fikse på ting, litt Botox her og litt stramming der. Det er klart at du tar tilbake noen år fra utseendet ditt, sa hun.

LES OGSÅ: Oppfordres til å droppe kongelig babytradisjon

- Sorgen kommer i bølger, men savnet er der mer konstant

- Sorgen kommer i bølger, men savnet er der mer konstant

Slik hyller familien henne på 40-årsdagen

Slik hyller familien henne på 40-årsdagen

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

- Hun var helt knust i starten

- Hun var helt knust i starten

Går til frontalangrep på moteredaktør

Går til frontalangrep på moteredaktør

Avslører forventninger om forlovelse

Avslører forventninger om forlovelse

Slik er kjendisenes påskeparadis

Slik er kjendisenes påskeparadis

Kranglet om prisen. Nå selger hun sommerparadiset

Kranglet om prisen. Nå selger hun sommerparadiset

- Han skylder grevinnen millioner

- Han skylder grevinnen millioner

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255