Lilli Bendriss: - Jeg vet hvor jeg skal når jeg dør

«Åndenes makt»-profilen er ikke redd for døden.

IKKE REDD FOR DØDEN: TV-medium Lilli Bendriss hevder at hun stadig har kontakt med ånder fra det hinsidige og at hun allerede vet hvor hun havner etter sin død.  Foto: Se og Hør
IKKE REDD FOR DØDEN: TV-medium Lilli Bendriss hevder at hun stadig har kontakt med ånder fra det hinsidige og at hun allerede vet hvor hun havner etter sin død. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I en årrekke har Lilli Bendriss (69) vært en av de såkalte klarsynte i TVNorge-programmet «Åndenes makt».

Både i forbindelse med TV-programmet, og ellers, hevder 69-åringen at hun stadig er i kontakt med ånder fra andre dimensjoner.

Mens noen sikkert kan bli overveldet over å grunne på det hensidige, alternative univers og lignende, bedyrer Lilli Bendriss overfor VG at hun ikke er det minste redd for å dø. TV-profilen frykter heller ikke å bli en hvileløs sjel etter sin død.

- Det kommer ikke til å skje. Jeg går direkte dit jeg skal når jeg dør. Og jeg vet hvor jeg skal, sier Bendriss til VG+.

Saken fortsetter under bildet.

TV-PROFILER: I «Åndenes makt» på TVNorge er seerne blitt kjent med såkalte klarsynte Lena Ranehag, Gro-Helen Tørum (bak), Anne-Kristine Augestad og Lilli Bendriss. Her med programleder Tom Strømnæss.  Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
TV-PROFILER: I «Åndenes makt» på TVNorge er seerne blitt kjent med såkalte klarsynte Lena Ranehag, Gro-Helen Tørum (bak), Anne-Kristine Augestad og Lilli Bendriss. Her med programleder Tom Strømnæss. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

Den stilsikre 69-åringen, som i 2014 ble skilt etter 45 års ekteskap, erkjenner at hun vil ha et behov for å følge med på familien og være til stede for dem som en trygg energi.

I intervjuet med VG røper Bendriss også litt om stedet hun tror hun havner etter sin bortgang:

- Jeg kommer til en fremtidsverden hvor de har overkommet krig og ondskap, hvor det er et kreativt nettverk av sjeler som er med på å bygge nye planetsystem. Og at jeg der vil bli en kreativ, skapende ånd, hevder hun overfor avisen.

Se Lilli Bendriss vise frem klesskapet sitt i videoen nedenfor:

«Våknet opp» som 42-åring

Tidligere har «Åndenes makt»-profilen fortalt om hvordan hun fikk kontakt med sine såkalte evner, noe som skjedde i godt voksen alder.

De 42 første årene av livet sitt var hun langt ifra religiøs eller åndelig av seg. Et besøk hos en akupunktør endret derimot det hele.

- Han satte en gullnål under navlen min. Den startet en kjedereaksjon. Jeg gråt og gråt for livet mitt. En enorm sorg ble forløst, sa Lilli Bendriss til VG Helg i 2014.

Saken fortsetter under bildet.

SKILLER SEG UT: Lilli Bendriss har en særegen stil og utseende, i tillegg til en spesiell forståelse av verden rundt seg. Her er hun på Gullruten i Bergen i 2015. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SKILLER SEG UT: Lilli Bendriss har en særegen stil og utseende, i tillegg til en spesiell forståelse av verden rundt seg. Her er hun på Gullruten i Bergen i 2015. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Særegent utseende

Den karakteristiske kvinnen har også fått oppleve at andre mennesker får en reaksjon på henne.

- Jeg har fått høre at jeg er fra en annen planet. «Det er noe med øynene dine. Du er en alien», var det en som sa til meg i Spania. Jeg får mange bemerkninger for øynene mine, sa Bendriss til Seoghør.no for et par år siden.

Tidligere har hun imidlertid røpet overfor Seoghør.no at hun som ung mislikte sitt eget utseende, og spesielt øynene sine. Se videointervjuet med Lilli Bendriss nedenfor:

I 2015 besøkte Lilli Bendriss huset til skuespiller Kari-Ann Grønsund (64), etter at Grønsund opplevde uforklarlige ting i hjemmet og kontaktet Bendriss.

Se video fra besøket, der Seoghør.no var flue på veggen, nedenfor:

LES OGSÅ: - Jeg blir fysisk dårlig av å forlate barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer