SER DU HVEM?: Mannen til venstre er lillebroren til en stor, kvinnelig filmstjerne. Han har vært å se på catwalken ved flere anledninger og er nå med i en stor bildeserie i Vogue. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
SER DU HVEM?: Mannen til venstre er lillebroren til en stor, kvinnelig filmstjerne. Han har vært å se på catwalken ved flere anledninger og er nå med i en stor bildeserie i Vogue. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Lindsay Lohan:

Lillebroren til stjernen gjør det stort som modell

Han har gått ned catwalken og vært i Vogue. Lindsay Lohans bror kan ha en lysende fremtid i møte.

Publisert

(Seoghør.no): Å være berømt går ofte i arv. De siste årene har vi sett at barna til noen av verdens mest kjente sangere, skuespillere og mediepersonligheter har gjort det stort, gjerne på samme felt som foreldrene.

Det er derfor heller ikke uvanlig at søsken trer inn i samme bransje. Det mest kjente eksempelet her kan sies å være de fem Kardashian-søstrene, som alle jobber som modeller, gründere og forretningskvinner. Man kan også se på Gigi, Bella og Anwar Hadid, som alle arbeider som modeller.

Nå har et «nytt» søsken hoppet inn i rampelyset. Lillebroren til skuespiller Lindsay Lohan (31) gjør det nemlig stort som modell.

Hylles av søsteren

Dakota, eller Cody som han egentlig heter, var nylig med i en bildeserie i den anerkjente motebibelen Vogue. Det var i den kinesiske utgaven at han dukket opp, kledd i en grå ullgenser, bukser og svarte skinnboots.

21-åringen er for mange ukjent, på tross av at det ikke er vanskelig å se hvem han slekter på. Han og storesøsteren Lindsay har lik hårfarge, og trekkene deres i ansiktet er dessuten også relativt like.

Dakota Lohan skrev under en kontrakt med det store modellbyrået IMG i fjor vår, og har siden den gang hatt flere oppdrag. Han har blant annet vært å se på catwalken under moteuka i New York tidligere i år, og allerede som niåring gikk han for flere store barnedesignere.

SØSKEN: Cody, som kalles Dakota av venner og familie, er den yngste i Lohan-klanen. Her er han sammen med storesøsteren Lindsay på basketkamp i 2006. Foto: NTB scanpix
SØSKEN: Cody, som kalles Dakota av venner og familie, er den yngste i Lohan-klanen. Her er han sammen med storesøsteren Lindsay på basketkamp i 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer

Storesøster Lindsay er tydelig stolt av lillebroren, som er den yngste av de totalt fire søsknene Lohan-klanen består av. På Twitter har hun lagt ut et bilde fra Vogue, og i samme innlegg understreker hun hvor glad hun er på hans vegne.

Han har derimot ikke bare vært å se som modell. Ivrige fans av filmen «The Parent Trap», eller «Foreldrefellen», kan kanskje huske å ha sett en liten baby med i filmen i en kort stund. Det var han, da han var bare to år gammel, ifølge New York Daily News.

Når han ikke jobber som modell, henger han ofte med kjæresten Taylor eller spiller fotball. Han er også litt av en strandløve, om vi skal tro Instagram-profilen hans.

De øvrige Lohan-søsknene er Ali på 23 og Michael Jr. på 29.

Islam-rykter

Lindsay Lohan er kjent for å ha levd et svært utagerende festliv, og bilder av henne, tatt i narkotikarus, ble ofte publisert av amerikanske sladderblader. Hun er også godt kjent for åpenheten rundt sine egne spiseforstyrrelser. De siste åra er det imidlertid et spørsmål om tro som har fanget fansens oppmerksomhet.

Ryktene har svirret rundt Lohans tro, og flere har hevdet å vite at hun har konvertert til islam. Stjernen har selv ikke uttalt seg så mye om situasjonen, men tok i februar bladet fra munnen om hva som egentlig foregår.

Det var på besøk hos Piers Morgan at skuespilleren snakket om ryktene som har preget livet hennes den siste tida.

Hun har blitt fotografert med sjal på hodet, vært åpen om at hun lærer arabisk og leser koranen regelmessig. Hun har også tilbrakt en del tid i bland annet Tyrkia, for å dyrke sin nye interesse.

- Jeg tror jeg studerer koranen fordi det er noe jeg finner trøst i. Jeg leser i den ganske ofte, men ikke noe er bestemt ennå, sa hun i intervjuet.

Hun mener at religion er noe som er sentralt i livet hennes, og at hun har utforsket flere trosretninger.

- Jeg vil ikke fortelle noe om ting jeg ikke har bestemt meg for ennå. Det mater sjelen min å lære om forskjellige kulturer og livssyn, og den islamske kulturen er veldig som en familie for meg.

31-åringen forklarte at hun liker å tilbringe tid med syriske flyktninger i Tyrkia, spesielt barn, og at interessen hennes for kulturen er genuin. Hun har begynt å gå med sjal på hodet ofte, men begrunner det med at «det gjorde Audrey Hepburn også».

Hun hevder at nevnte sjal fikk henne i problemer på en flyplass, da hun ble bedt om å ta det av. Da sikkerhetskvinnen som kom med oppfordringen så i passet hennes, beklaget hun seg. Det hevder i hvert fall Lohan selv.

LES OGSÅ: - Vaktene måtte dra dem fra hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer