TØFF TID: - I løpet av seks år mistet jeg altså tre av mine aller nærmeste, alle unge. Min eldste sønn holdt på å dø da han var fem år. Så det har vært noen tøffe tak underveis, sier Hilde Hummelvoll, som her er avbildet sammen med ektemannen Foto: SCANPIX
TØFF TID: - I løpet av seks år mistet jeg altså tre av mine aller nærmeste, alle unge. Min eldste sønn holdt på å dø da han var fem år. Så det har vært noen tøffe tak underveis, sier Hilde Hummelvoll, som her er avbildet sammen med ektemannen Foto: SCANPIX Vis mer

Lillebroren ble skutt og drept

- Jeg har vært tett på sorg og sykdom, innrømmer NRK-kjendisen.

Publisert
SEHER.NO: Hilde Hummelvoll (50) har ledet flere suksesser på NRK. For tiden er hun å se i «Matlyst», og lille julaften leder hun «Kvelden før kvelden». Men selv om 50-åringen opplever suksess på TV-skjermen, har hun fått sin porsjon med motgang, skriver Her og Nå.

- Jeg har vært tett på sorg og sykdom. Broren min Helge, som var journalist, ble skutt på jobb i Sudan. Han var 29 år gammel, tre år yngre enn meg, sier Hummelvoll til kvinnemagasinet Tara.

I tillegg mistet programlederen to av sine nærmeste venninner tidlig i 30-årene.
 
- I løpet av seks år mistet jeg altså tre av mine aller nærmeste, alle unge. Min eldste sønn holdt på å dø da han var fem år. Så det har vært noen tøffe tak underveis, sier hun.
 
De tragiske beskjedene hun har fått i løpet av årene, har derfor ført til at hun ofte venter det verste når telefonen ringer.
 
- Det sies at motgang gjør sterk. Det er mulig det, men du blir skadet også. Hos meg arter det seg slik at jeg har en bit av sjelen som alltid er i katastrofeberedskap. Førstehjelpsskrinet står alltid pakket og klart, for å si det sånn, forteller NRK-kjendisen til bladet Tara.

For om lag ti år siden skilte Hummelvoll seg fra sin ektemann Jørgen, for senere å gå inn i et forhold med NRK-kollega og nåværende ektemann Petter Nome. Denne prosessen ble mer offentlig enn det 50-åringen satte pris på.

- Det var en tøff tid. En skilsmisse er privat og smertefull og det føltes helt surrealistisk at dette var noe deler av pressen mente jeg skulle dele med folk flest, har hun tidligere uttalt til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Bytter ut ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer