Lillebror Oliver heier på Bianca

Bianca Skoglie Lal sang seg rett i hjertet på Idol-dommer Hans Erik Dyvik Husby på audition. I kveldens semifinale får hun drahjelp i studio av lillebror Oliver og øvrig familie.

LILLEBRORS IDOL: Bianca synger for en videre Idol-karriere i kveld. Lillebror Oliver lover å heie henne frem til finaleplass.  Foto: Henning Jensen / Se og Hør
LILLEBRORS IDOL: Bianca synger for en videre Idol-karriere i kveld. Lillebror Oliver lover å heie henne frem til finaleplass. Foto: Henning Jensen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bianca Skoglie Lal sang seg rett i hjertet på Idol-dommer Hans Erik Dyvik Husby på audition. I kveldens semifinale får hun drahjelp i studio av lillebror Oliver og øvrig familie.

- Jeg gleder meg stort, og føler at jeg nå har kontroll på nervene. Det hadde jeg ikke akkurat forrige gang, sier 16 år gamle Bianca.

Mange vil huske at Fredrikstad-jenta var så nervøs på audition at hun begynte å gråte - før hun hadde sunget en tone. Men hun tok seg mesterlig sammen, og leverte en audition som fikk samtlige fire dommere til å juble.

Og på Lillestrøm, i mellomrunden noen uker senere, var det ikke Bianca som felte tårer - men derimot dommer Husby, som ble rørt av hennes versjon av Natalia Imbruglias - og Trine Reins - hit «Torn».

- Hans Erik grein og programleder Ravi sa at jeg skapte magi. Det var moro, sier Bianca.

Hjemme i Fredrikstad har 16-åringen nylig begynt på musikklinjen ved en videregående skole utenfor byen. Hun har som mål en gang å kunne leve av sangen. Gjennom Idol i kveld kan hun ta sjumilssteg i riktig retning - dersom hun klarer å bli blant de to som går til finalerunden.

Hos bookingbyrået Unibet er Bianca, sammen med 15 år gamle Isak Knutsen Heim fra Trondheim, favoritt til å nå sitt store mål.

Blant publikum i salen i kveld, har Bianca mange støttespillere: mamma fra Fredrikstad, pappa fra Fiji, lillebror Oliver, tanten sin og tre bestevenninner.

I sendingen synger hun Katie Meluas «The Closest Thing to Crazy».

- Jeg har personligheten til pappa. Og de kunstneriske genene til mamma, sier Bianca.

Lillebror Oliver er også et talent, om enn i en annen genre. 12-åringen danser som Michael Jackson.

- Oliver gråt og var utrøstelig da Michael Jackson døde. Michael var hans store idol. Men jeg tror nok at han heier litt på meg også, smiler Bianca.


- Jeg håper du går videre, sier Oliver og krysser fingre.

Idol ser du på TV 2 fredager klokken 20.00.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Maria og Fredrik videre i Idol

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer