Kenza Zouiten Subosic:

- Lillebror er her

Kenza Zouiten Subosic har fått sin andre sønn.

TOBARNSMOR: Kenza Zouiten Subosi ble mamma for andre gang før helga. Foto: David Fisher / REX / NTB
TOBARNSMOR: Kenza Zouiten Subosi ble mamma for andre gang før helga. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september kunne den svenske influenseren Kenza Zouiten Subosic avsløre at hun og ektemannen Aleks Subosic ventet sitt andre barn, etter at sønnen Nikola kom til verden året før.

Og nå er ventetiden over. Det forteller Kenza selv overfor sine 1,8 millioner følgere på Instagram, hvor hun har delt et bilde av seg selv og den lille babyen. Influenseren avslører samtidig kjønnet på babyen.

«Lillebror er her», skriver hun.

Gratulasjoner

Den lille gutten kom til verden fredag, og på en drøy time har flere svenske stjerner gratulert henne med familieforøkelsen.

Blant dem Bianca og Benjamin Ingrosso, og duoens mor Pernilla Wahlgren. Det samme har Penny Parnevik gjort - hun ble selv tombarnsmor for bare kort tid siden.

At paret ventet sitt andre barn sammen avslørte Kenza på Instagram med et bilde av seg selv, som holdt rundt den voksende gravidmagen, sammen med ektemannen og sønnen.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Din mamma, pappa og storebror venter på deg. Vår lille familie vokser», lød det fra den svenske influenseren.

Hun har siden latt følgerne sine få ta del i graviditeten, ved å stadig oppdatere dem på ståa.

Hun har blant annet bedt følgerne sine om forslag til hva den lille i magen skal hete, men foreløpig er det ikke kjent hva de har kalt den lille gutten.

Dårlig samvittighet

Hun har tidligere også fortalt at hun underveis i svagnerskapet har hatt dårlig samvittighet.

«Jeg har hatt dårlig samvittighet i løpet av min andre graviditet. Ikke bare for Nikola, men også for lillebroren. Hvorfor føler jeg ikke en så sterk forbindelse denne gangen?» skrev hun.

Videre innrømmet Kenza at hun er redd for følelsene hun vil komme til å kjenne på eller ikke kjenne på, når hun først ser sønnen sin for første gang.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg er redd for hvordan Nikola vil reagere når han plutselig må dele meg med noen andre. Jeg er redd for hvordan jeg vil være i stand til å håndtere et barn, et nyfødt barn og selskapet mitt samtidig», fortsatte hun.

Influenseren påpekte at hun syntes det var trist at hun ikke følte det samme som hun gjorde under sitt første svangerskap.

«Jeg elsket hvert øyeblikk med Nikola, og jeg kunne drømme meg bort hver dag, og tenke på hvem han var og alt vi kom til å gjøre sammen. Kjærligheten var så sterk fra det øyeblikket jeg fant ut at jeg var gravid», fortsatte hun, og la til:

«Det er som om jeg ikke har tid til å nyte det denne gangen og før jeg vet ordet av det, vil det være over og hvem vet om jeg noen gang vil kunne oppleve dette igjen».

Avslutningsvis påpekte Kenza at hun ikke følte et behov for å skrive hvor takknemlig hun er for å bære sitt andre barn - da alle trolig har fått det med seg.

Influenseren og ektemannen giftet seg sommeren 2017.

LES OGSÅ: - Nesten som tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer