<strong>GIFTET SEG:</strong> Lillebjørn Nilsen giftet seg onsdag i Oslo. Foto: Espen Solli
GIFTET SEG: Lillebjørn Nilsen giftet seg onsdag i Oslo. Foto: Espen Solli Vis mer

­

Lillebjørn Nilsen har giftet seg med «ukjent» brud

Visesangeren giftet seg i hemmelighet med kvinnen han har kjent i mer enn 30 år.

Publisert
Sist oppdatert

Ifølge ABC Nyheter har den folkekjære visesangeren Lillebjørn Nilsen (67) giftet seg.

Vielsen fant sted i Oslo rådhus, og det er Oslos varaordfører Khamshajiny Gunaratnam (Ap) som avslørte nyheten i sosiale medier, sammen med en liten filmsnutt.

«Dagen i dag har vært fylt med sååå mye kjærlighet. Har viet så mange søte, fine og lykkelige par. Den FØRSTE jeg møtte utenfor Munchrommet i dag var Lillebjørn. Eller, Bjørn Nilsen da. Som han heter. Hurra for kjærligheten, skriver Gunaratnam på Twitter sammen med et regnbue- og hjertesymbol.

Navnet på bruden er derimot holdt hemmelig, etter ønske fra paret selv, ifølge ABC Nyheter.

- Jeg sjekket med bruden før jeg la det ut. Men de ønsker ikke noe mer oppmerksomhet utover dette, sier Gunaratnam til ABC Nyheter.

Fredag formiddag ser det imidlertid ut til at den opprinnelige Twitter-meldingen er blitt fjernet fra Gunaratnams konto.

Saken fortsetter under:

<strong>GIFTET SEG:</strong> Lillebjørn Nilsen giftet seg onsdag med Mairead Anne Imlach. Her er paret avbildet for fire år siden, da Lillebjørn deltok på kunstutstillingen «Første gang – for tre modne herrer» på Notodden i 2014, sammen med Nils Ole Oftebro (73) og Eldar Vågan (57).

Foto: Espen Solli
GIFTET SEG: Lillebjørn Nilsen giftet seg onsdag med Mairead Anne Imlach. Her er paret avbildet for fire år siden, da Lillebjørn deltok på kunstutstillingen «Første gang – for tre modne herrer» på Notodden i 2014, sammen med Nils Ole Oftebro (73) og Eldar Vågan (57). Foto: Espen Solli Vis mer

Viste frem kona

Selv om det nygifte paret har fremstått hemmelighetsfulle, delte Lillebjørn i formiddag et bilde av seg selv og sin nåværende kone utenfor Oslos rådhus, iført matchende antrekk med tradisjonelt skotsk mønster.

Artistens personlige bekreftelse av vielsen ble publisert på Twitter, hvor han også røper at han og kona, som heter Mairead, har kjent hverandre i over 30 år.

«Ja, så alle vet det: vi giftet oss i Oslo rådhus. Begge bar samme skotske J tartan. Lillebjørn og Mairead, datter av min gamle venn, sangeren Hamish Imlach. Kvinnen jeg har kjent i 30 år +», skriver han i innlegget.

Fjerde bryllup

Dette er fjerde gang 67-åringen gifter seg.

Lillebjørn har blant annet vært gift med hele Norges «Banjo-Kari». De skilte seg i 1978, men skal fortsatt være gode venner og kolleger.

Andre gang han giftet seg var det med sangeren Shari Gerber, som også er moren til Lillebjørns barn, artist Siri Nilsen (33) og søsteren Sara Nilsen.

For nøyaktig ti år siden giftet han seg med Torhild Onstad i Skagen i Danmark.

Lillebjørn regnes som en av Norges mest folkekjære sangere gjennom tidene, og har blant annet mottatt fem Spellemannpriser. Han er blant annet kjent for låter som «Barn av regnbuen», «Tanta til Beate», «Stilleste gutt på sovesal 1» og «Alexander Kiellands plass» - for å nevne noe.

Nilsen er blitt tildelt flere utmerkelser, blant annet Prøysenprisen, Oslo bys kunstnerpris og Oslo bys kulturpris, ifølge Store norske leksikon.

LES OGSÅ: Siri Tollerød har giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer