Lille North West matchet mamma

Se så stor kjendisdatteren er blitt.

SEOGHØR.NO: I helgen ankom Kanye West (36), Kim Kardashian (33) og lille North West (11 mnd) Paris i anledning det storslåtte bryllupet som paret skal avholde i kjærlighetsbyen førstkommende helg.

Kjendisfamilien har siden ankomsten vært svært synlige i den franske hovedstaden, og har både shoppet, vært på trening på eksklusive L'Usine og besøkt favoritt-iskrembaren Häagen-Dazs.

Tirsdag formiddag viste den kommende bruden stolt frem sin skjønne datter, da hun og søsteren Kourtney Kardashian (35) var på shopping. Kim bar lille North på armen, og den lille jenta - som matchet mamma i en søt mørk kjole - så forundret rundt på paparazzifotografene.

TURISTER I PARIS: Kim Kardashians storesøster Kourtney Kardashian tok med moren Kris Jenner og barna Penelope og Mason på sightseeing i Pars tirsdag formiddag. Foto: Stella Pictures
TURISTER I PARIS: Kim Kardashians storesøster Kourtney Kardashian tok med moren Kris Jenner og barna Penelope og Mason på sightseeing i Pars tirsdag formiddag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette er første gang Kim Kardashian viser fram datteren til pressen. Tidligere har 33-åringen kun postet bilder av North på sosiale medier, og vist henne fram i reality-serien «Keeping Up With the Kardashian».

Bryllupet, som det er anslått at Kim og Kanye kommer til å tjene rundt 120 millioner kroner på, avholdes lørdag 24. mai.

PÅ PLASS: Kim Kardashians mormor Mary Jo Shannon har også ankommet den franske hovedstaden, for å overvære bryllupet til barnebarnet. Foto: Stella Pictures
PÅ PLASS: Kim Kardashians mormor Mary Jo Shannon har også ankommet den franske hovedstaden, for å overvære bryllupet til barnebarnet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret har siden forlovelsen i fjor høst drømt om å gifte seg på slottet i Versailles, men ifølge DailyMail har ikke de to fått ønsket oppfylt - ettersom de ikke blir sett på som eminente nok.

Nå spekuleres det i om selve bryllupsseremonien blir avholdt i Firenze i Italia, og bryllupsfesten i kjærlighetsbyen Paris.

Flere av bryllupsgjestene har begynt å ankomme Paris, og i tillegg til storesøster Kourtney Kardashian er også Kims tantebarn Mason Dash Disick (4) og Penelope Scotland Disick (snart 2), mamma Kris Jenner (58) og mormor Mary Jo Shannon på plass i den franske hovedstaden.

LES OGSÅ: Slik kom Kim i form til bryllupet