«Lille Marius» dukket opp i ny bunad

Tradisjonen tro viste kronprinsfamilien seg fram på Skaugum – men én ting var annerledes.

 GODT HUMØR: Til tross for at regnet høljet ned, var kronprinsfamilien i strålende humør. Foto: NTB scanpix
GODT HUMØR: Til tross for at regnet høljet ned, var kronprinsfamilien i strålende humør. Foto: NTB scanpix Vis mer
HUND I HOVEDROLLEN: Milly Kakao fikk det meste av oppmerksomheten da kronprinsparet hilste på barnetoget foran Skaugum i 2011. Foto: NTB scanpix
HUND I HOVEDROLLEN: Milly Kakao fikk det meste av oppmerksomheten da kronprinsparet hilste på barnetoget foran Skaugum i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby har for vane å ta imot alle Asker-barna som går i tog forbi hovedbygningen på Skaugum.

Tradisjonen tro, gjorde de også det i år, men denne gangen var det én ting som var nytt; lysluggede Marius har nemlig fått seg ny bunad fra Vest-Agder – kronprinsessens hjemfylke.

Marius har stilt uten i noen år, men hadde også Vest-Agder-bunad tidligere. Det samme har Sverre Magnus og Mette-Marit, mens Ingrid Alexandra og Haakon har begge Asker-bunad.

For to år siden var det kronprinsessen som fikk mye oppmerksomhet for antrekket sitt. Bunaden hun hadde på seg var nemlig fra Rogaland.

Det som var spesielt med bunaden, var at hun fikk den allerede før sin egen konfirmasjon. Den eneste forskjellen fra da hun sto konfirmant, er at hun i voksen alder har byttet ut et billig silkebånd med sølvspenne i livet med et flott sølvbelte.

I 2011 var det en annen som endte opp i hovedrollen på Skaugum; det var kronprinsfamiliens hund Milly Kakao, som så ut til å sette stor pris på oppmerksomheten.

- At hunden var med, var en stor og hyggelig overraskelse, sa hoffreporter Kjell Arne Totland til Seoghør.no den gangen.LES OGSÅ: Dette har de ikke gjort på ni år