Lille Harper på tur i designerantrekk

Harper Seven og pappa David Beckham gjorde en stilig figur på gaten i London.

GODT GREP: David Beckham løftet lille Harper Seven opp etter armene, men det noe voldsomme grepet så ikke ut til å bry datteren. De to gjorde et stilig figur på tur i London mandag.  Foto: All Over Press
GODT GREP: David Beckham løftet lille Harper Seven opp etter armene, men det noe voldsomme grepet så ikke ut til å bry datteren. De to gjorde et stilig figur på tur i London mandag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den lille datteren til David (37) og Victoria Beckham (38) er ikke fremmed for designerklær, og selv gråværet i London står ikke i veien for hennes kostbare antrekk.

Da Harper Seven (20 mnd.) var på spasertur med pappa David i bydelen Kensington i London mandag, var hun ifølge RadarOnline kledd opp for flere tusen kroner.

I hvert fall fottøyet og den vårlige jakken hennes var fra kjente motemerker.

Sjarmtrollets fargerike gummistøvler skal være fra designer Marc Jacobs og verdt minst 600 kroner i USA. Mens den pastellrosa baseballjakken er fra Stella McCartney - med en prislapp på over 1000 kroner.

Hånd i hånd med sin berømte far utgjorde de to en stilig duo - fotballstjernen var iført jeans, marineblå trenchcoat og en kledelig six-pence.

Men kanskje lille Harper ble lei av å gå i sine designerstøvler? Spaserturen endte visstnok med at 37-åringen løftet opp datteren med et godt grep og bar henne på armen i stedet.

LES OGSÅ: - Er de sammen nå?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer