RETUSJERINGSDRONNING: Christina har fått varmere glød i ansiktet, tykkere øybryn, smalere ansikt og fyldigere lepper enn hun opprinnelig har. F.v: Hverdags-Christina og TV-Christina. Foto: Fotomontasje seher.no
RETUSJERINGSDRONNING: Christina har fått varmere glød i ansiktet, tykkere øybryn, smalere ansikt og fyldigere lepper enn hun opprinnelig har. F.v: Hverdags-Christina og TV-Christina. Foto: Fotomontasje seher.noVis mer

Lille frøken Photoshop

Christina Aguilera er dronningen av retusjering.

SEHER.NO:  Det er slettes ikke uvanlig at stjernene blir retusjert for å fjerne små skavanker før de skal på skjermen, snarere tvert imot.

Men her spørs det kanskje om regissørene har blitt litt for inspirerte?

Til vanlig ser "Ain't no other Man"-sangeren Christina Aguilera svært glamorøs ut, og man skulle tro at hun ikke hadde så stort behov for Photoshop-verktøyene.

Men i reklamen for sin nye duft Inspire har den nybakte mammaen blitt retusjert til det ugjenkjennelige, skriver nettstedet Entertainmentwise.

Her ser vi den ellers så barmfagre blondinen med tydelig mindre brystparti og med et liv så forminsket at kroppens hennes får tilnærmet uvirkelige proporsjoner.

I tillegg har den ellers så hvite huden hennes fått et lag av glødende rosafarge akkompagnert av noen ekstremt fyldige røde lepper.

Dette er ikke den eneste reklamen der Aguilera har blitt tilføyd litt ekstra sensualitet. Hun medvirket også i en kampanje kalt Rock the Vote for å få unge til å stemme. Også her har hennes munn blitt betydelig fyldigere.

Føler du deg inspirert?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Toner ikke ned sex-fokuset

Se reklamen for Inspire under: