Lille Billie matchet mamma i paljetter

Tone Damlis datter har fått sin første designkjole - bare tre måneder gammel.

SAMME STIL: Tone Damli Aaberge var kledd i en blomsterdekorert paljettkjole signert TSH. Datteren Billie hadde fått sydd en miniutagave av kjolen i samme stoff.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
SAMME STIL: Tone Damli Aaberge var kledd i en blomsterdekorert paljettkjole signert TSH. Datteren Billie hadde fått sydd en miniutagave av kjolen i samme stoff. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I ett år har Tone Damli Aaberge (26) gledet seg til denne dagen. I dag giftet nemlig «Idol»-dommerens storesøster Tale (27) seg med Jens Kristian Nesse (40) i Oslo.

Tone er forlover og sammen med bruden har hun vært i sving siden tidlig i morges, da de ble sminket og stylet på luksushotellet The Thief.

Det var en strålende bild Tone som ankom Ullern kirke like før vielsen startet klokken 14. Datteren Billie (12 uker) ble båret inn i et bilsete av pappa Markus Foss noen minutter tidligere.

Den lille hjerteknuseren er ennå ikke tre måneder gammel, men allerede har hun fått sin første designkjole. I likhet med mamma var Billie kledd i en spesialsydd kjole fra den norske moteskaperen Tina Steffenakk Hermansen (39).

Både mor og datter kjoler var sydd i det samme stoffet, et blomsterdekorert patjettstoff i pastellfarger. Tones forloverkjole var lang og smal, og viste fram hennes slanke figur. Billie var kledd i en prinsessekjole med rund hals og tyllunderskjørt, som såvidt stakk fram fra bilsetet.

– Dette er en stor dag og kjempegøy å få være med, forklarer designeren bak merket TSH til Seoghør.no.

– Mor og datters kjoler er sydd av samme stoff, med håndbroderte paljetter og krystaller. Det er unike, eksklusive kjoler spesiallaget til anledningen. Tone har ikke vært involvert i designet, men hun har selvfølgelig kommet med sine meninger, sier Tina Steffenakk Hermansen, som har kledd opp popstjernen flere ganger tidligere.

NORSK DESIGN: Tones spesialdesignede kjole var håndbrodert med paljetter i blomstermønstert. På føttene hadde hun metalliske stroppesandaler.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
NORSK DESIGN: Tones spesialdesignede kjole var håndbrodert med paljetter i blomstermønstert. På føttene hadde hun metalliske stroppesandaler. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

TSH: Motedesigner Tina Steffenakk Hermansen er kvinnen bak mange av kjendisenes favoritt kjoler. Foto: Stella Pictures
TSH: Motedesigner Tina Steffenakk Hermansen er kvinnen bak mange av kjendisenes favoritt kjoler. Foto: Stella Pictures Vis mer

Designeren stod også bak brudekjolen til Live Nelvik, da hun giftet seg med NRK-kollegaen Tore Sagen i fjor sommer.

Også den andre forloveren, Kathrine Halvorsen, er kledd i TSH. Også Louise Angelica hadde kjolen fra denne brudesalongen da hun giftet seg med fotballspilleren John Arne Riise.

– Bruden er alltid viktigst og skiller seg ut uansett. Når det kommer til forlovernes kjole så er det gjerne et ønske fra brudeparet hvordan ting skal se ut. Så Tones kjole må matche bildet de har i hodet. Og så skal hun også stå til den andre forloveren, forklarer hun om designprosessen, som har pågått over lengre tid.

Brudgommen er kledd i et luksusantrekk fra Tom Ford – samme designer som sto bak smokingen til Thomas «Fingern» Gullestad under bryllupet med Jenny Skavlan.

Bruden og forloverne har forberedt seg til den store dagen i godt over et døgn.
Torsdag var de på plass på skjønnhetssalongen Beth Beauty på Frogner, der Tale fikk fransk manikyr mens de koste seg med smoothie. Etterpå dro de til restauranten BAR Tjuvholmen.

– Forlovara og brura e samle. Gleda oss ikkje minst. I’m getting butterflies, skrev «Idol»-dommeren som kommentar under bildet av trioen på uteserveringen.

Antagelig overnattet de på luksushotellet The Thief, der de fredag morgen fikk besøk av frisør og sminkør på rommet. Det er Tones faste sminkør Anne-Grethe Starheim som sikrer at bruden er på sitt aller vakreste på den store dagen mens Evelyn Solheim, også fra salongen Gevir, står for frisyren.

Seoghør.no kommer tilbake med mer!

LES MER: Tone bruker fortsatt gravidskoene

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer