Lil Wayne innlagt på sykehus

Rapperen fikk anfall om bord på fly.

LENGE I GAMET: Lil Wayne startet karrieren som 9-åring, og er i dag en av verdens mest kjente rappere. Her fra en konsert i Las Vegas tidligere i år. Foto: All Over Press
LENGE I GAMET: Lil Wayne startet karrieren som 9-åring, og er i dag en av verdens mest kjente rappere. Her fra en konsert i Las Vegas tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Lollipop»-rapper Dwayne Michael Carter jr (30), bedre kjent som Lil Wayne, måtte i går nødlande med privatflyet sitt i Texas etter at han fikk anfall-liknende symptomer om bord.

Det er det amerikanske kjendisnettstedet TMZ som melder om innleggelsen, og ifølge deres kilder måtte rapperen tilbringe flere timer på sykehuset.

- Han har det etter forholdene bra, sier kilden til nettstedet.

Den tatoverte artisten startet karrieren allerede som niåring, da han ble signert Cash Money Records - ikke overraskende som den yngste på plateselskapet - og etter hvert gjorde stor suksess som medlem i rapgruppa Hot Boys.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Men det er med hans soloalbum som Tha Carter-skivene som har gjort Lil Wayne til den superstjernen han er i dag.

I 2010 fikk han en dom mot seg etter at han ble ferska med både narkotika og håndvåpen om bord i turnébussen han reiste rundt med i 2007.

30-åringen er forlovet med den italienske servitrisen Dhea Sodano (25), og har hele fire barn med tre forskjellige damer.

Han fikk sin første datter, Reginae, da han bare var 15 år.

Cash Money Records

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lil Wayne dømt til fengsel i ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer