AKTIV: Rapperen Lil Wayne blir snart pappa for andre gang på ett år. Her er han fotografert under en konsert i Nederland i forrige uke.  Foto: Stella
AKTIV: Rapperen Lil Wayne blir snart pappa for andre gang på ett år. Her er han fotografert under en konsert i Nederland i forrige uke. Foto: StellaVis mer

Lil Wayne bekrefter ryktene

Rapperen har snart fire barn med fire forskjellige damer...

SEHER.NO: Rapperen Lil Wayne (26), som egentlig heter Dwayne Michael Carter, ble i september far for tredje gang med skuespillerinnen Lauren London.

I sommer startet også ryktene om at Lil Wayne i tillegg venter barn med sin av- og på-kjæreste, R&B-sangeren Nivea, men det er først nå at rapperen bekrefter at ryktene stemmer.

I et intervju med BBC skal 26-åringen ifølge PerezHilton ha innrømmet at han sammen med Nivea snart venter en liten gutt.

Dermed blir rapperen far for andre gang på ett år, med to forskjellige damer...

Lil Wayne har i tillegg to barn fra tidligere forhold, en ni år gamle Reginae fra ekteskapet med barndomskjæresten Antonia Carter, og en elleve måneder gammel sønn, Dwaye Michael Carter III, med en student.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Blir pappa to ganger på ett år

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.