Live Nelvik og Einar Tørnquist:

- Likte deg ikke

Stjernene er klare for å teste kjendisvennskap i nytt program.

VENNEDUO: Einar Tørnquist og Live Nelvik setter vennskap på prøve i nytt program. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
VENNEDUO: Einar Tørnquist og Live Nelvik setter vennskap på prøve i nytt program. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

Under NRKs høstlansering på tirsdag ble det avslørt at Live Nelvik (39) og Einar Tørnquist (39) skal lede et nytt lørdagsprogram på TV i september, «Verdens beste venner». Der skal kjente venneduoer konkurrere om hvem som kjenner den andre best.

Når Se og Hør møter programlederduoen på høstlanseringen, forteller de at de har kommet enda nærmere hverandre i forbindelse med programmet, og deler detaljer de tror vennene deres ikke vet om dem.

SAMMEN: Slik ble Live Nelvik og Tore Sagen kjærester. Video: NRK Vis mer

- Tror de blir irritert

Til tross for at gode vennskap er tema for «Verdens beste venner», innrømmer begge to at de har egenskaper som vennene deres ikke setter pris på.

- Jeg tar veldig mye plass når jeg er sosial. Jeg kommer litt sjeldent på ting som blir stelt i stand og arrangementer, men når jeg først kommer, tar jeg veldig mye av oppmerksomheten, innrømmer Tørnquist, og legger til:

- Jeg tror de blir litt irritert av at jeg «breier» meg, ja. Jeg snakker mye om meg selv.

KRISE: Live Nelvik forteller om en gang det holdt på å gå galt for henne og Tore Sagen. Video: NRK Vis mer

Nelvik på sin side, trekker frem sin varierende konsentrasjon som sin dårlige egenskap i vennskap.

- Kanskje det som egentlig er intime, dype øyeblikk hvor en venninne forteller meg at hun skal skille seg eller noe sånt, så ser jeg en liten spurv. Så blir jeg sånn« se på spurven!», forteller «Lørdagsrådet»-programlederen, og legger til at hun veier opp med godt humør.

Dårlig førsteinntrykk

Det ferske programlederparet deler også sitt førsteinntrykk av hverandre.

- Du var jo trommis i «Storbynatt» (tidligere humorprogram. Journ, anm). Da likte jeg deg ikke, røper Nelvik, og henvender seg til makkeren.

NRK-profilen la nemlig merke til at Tørnquist stadig kom med innskytelser i humorprogrammet som hun ikke forsto seg på.

- Men så dukket du opp i din egen plattform, og da ble det umiddelbar elsk, forsikrer hun.

TÅREVÅTT: Det blir følsomt for den populære duoen Jan Thomas og Einar Tørnquist når de drar på fotballkamp i England. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Tørnquist på sin side, husker Nelvik fra hennes tid som realitystjerne på «Farmen» i 2004.

- Personlig likte jeg ikke Live i «Farmen», jeg ville bare at Helgi (Farmen-deltaker i samme sesong. Journ, anm) skulle vinne det året. Jeg pleide å sette på tekst-TV hver gang hun kom på skjermen, spøker Tørnquist, og understreker at deres første ordentlige møte var veldig hyggelig.

- Trodde jeg var den eneste

I Nelvik og Tørnquists nye program, skal som nevnt kjente bestevenner testes i hvor godt de kjenner hverandre.

- Hva hadde vennene deres blitt mest overrasket over å finne ut om dere?

- Jeg trodde jeg var den eneste i hele verden som gjorde det, men så fant jeg ut at det gjør visst stort sett alle jenter. Og det er hvis det er tomt for dorull, så har jeg brukt den pappen som henger igjen, forklarer Nelvik.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

- Så har jeg gjort det med litt skam i alle år, og tenkt at jeg må være den eneste som gjør dette. Men jeg begynte å spørre folk rundt meg, men så viste det seg at alle gjør det.

- Da bruker jeg bare tannbørsten til samboeren min, skyter Tørnquist inn.

- Jeg tror kanskje de ville blitt mest overrasket over hvor mye jeg mister fatningen og forfaller som menneske når jeg må lage middag. Da tror jeg de hadde synes synd på meg og sett hvor fælt jeg har det, sier han, og utdyper:

- Det er rett og slett en situasjon der jeg er veldig varm, svett og må konsentrere meg veldig mye og alltid mislykkes.

Verdens beste venner har premiere 3. september.

LES OGSÅ: Røper flytteplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer