Likskue på Neverland

Fansen får ta sitt siste farvel med Michael Jackson.

LIKSKUE: Michael Jacksons fans ser nå ut til å få ta et siste farvel med sitt idol. Ifølge E! Online planlegger familien å arrangere likskue og minnestund på hans tidligere eiendom Neverland. Foto: All Over Press
LIKSKUE: Michael Jacksons fans ser nå ut til å få ta et siste farvel med sitt idol. Ifølge E! Online planlegger familien å arrangere likskue og minnestund på hans tidligere eiendom Neverland. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter de mange sterke reaksjonene fra tusenvis av Michael Jackson fans er det nå bestemt at popstjernens fans får anledning til å ta et siste farvel med sitt idol.

Sheriff-kontoret i Santa Barbaret sier til E! Online at Jacksons tidligere hjemsted - Neverland-ranchen i California - vil bli gjort klar til en minnestund og muligens likskue.

Michael Jacksons kropp skal ifølge nettstedet transporteres fra Los Angeles til Neverland på torsdag.

Ifølge CNN går de foreløpige planene ut på å arrangere et likskue fredag og en minnestund søndag. Det er imidlertid ikke kjent om Michael Jackson også vil bli begravet på eiendommen.

Naboene til Neverland-eiendommen skal ifølge E! Online ha protestert mot å gjøre området til en vestkyst-versjon av Elvis Presleys kjente hjem Graceland, som er blitt en av USAs største turistattraksjoner.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: