Paulina Porizkova:

- Liknet ikke på øyne lenger

Den tidligere supermodellen fant eksmannen Ric Ocasek død i sengen.

SNAKKER UT: Porizkova gjenforteller den grusomme oppdagelsen. Foto: Skjermdump fra Instagram
SNAKKER UT: Porizkova gjenforteller den grusomme oppdagelsen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Paulina Porizkova (57) var en av verdens mest kjent modeller på 1980- og 1900-tallet, og har gått på noen av de mest prestisjefylte catwalkene som finnes.

Nylig gjestet den tidligere supermodellen programmet «Red Table Talk» og snakket ut om da hun fant eksmannen sin død i sengen, skriver People. Hun giftet seg med frontmannen i bandet Cars, Ric Ocasek, i 1989.

Paret separerte seg kort tid før han gikk bort i 2019, og Porizkova var der for Ocasek den siste tiden før dødsfallet.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

Hadde kreft

I programmet forteller 57-åringen at eksmannen gikk gjennom en operasjon etter legene fant kreft i lungene hans. Ocasek skal ha vært i god form etter operasjonen og var på bena etter bare to uker.

En kveld fortalte han Porizkova at han var trøtt og ville legge seg. Dagen etter merker hun seg at eksmannen sover lenge, men avfeier det fordi han tross alt var rockestjerne.

Hun forklarer at det ikke tilhørte sjeldenhetene at han sov litt lenge, men da klokka bikket 11:00 bestemte hun seg for å vekke ham med en kopp kaffe på sengen.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- Liknet ikke på øyne lenger

57-åringen forklarer at hun gikk inn på soverommet og fortsatt trodde Ocasek bare sov. Det var først da hun satte kaffen på nattbordet at hun forsto at han hadde gått bort i løpet av natten.

- Jeg satte ned kaffen ved siden av ham, og det var da jeg så ansiktet hans. Jeg så øynene hans. Og de liknet ikke på øyne lenger, fastslår hun.

Det skulle senere vise seg at Ocasek døde av naturlige årsaker. Han etterlot seg blant annet sønnene Jonathan og Oliver som han hadde med Porizkova.

Han hadde også fire andre barn fra tidligere forhold, Christopher, Eron, Derek og Adam.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpnet seg om sin kreftsyke søster i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

LES OGSÅ: Mistet sønnen:- Klandrer meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer