Liket på dronningens eiendom identifisert

17 år gammel jente ble funnet død ved dronning Elizabeths hjem.

PERSONEN IDENTIFISERT: Politiet melder at likrestene tilhører 17 år gamle Alisa Dmitrijeva, som ble meldt savnet i august 2011. Foto: All Over Press
PERSONEN IDENTIFISERT: Politiet melder at likrestene tilhører 17 år gamle Alisa Dmitrijeva, som ble meldt savnet i august 2011. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det ble satt i gang full politietterforskning etter at det ble funnet likrester på dronning Elizabeths eiendom i Sandringham 1. nyttårsdag.

Nå har politiet klart å identifisere den døde personen.

Det viser seg at kroppen som ble funnet tilhører 17 år gamle Alisa Dmitrijeva. Hun ble meldt savnet i august, melder politiet ifølge People.com.

«Vi er knust av nyheten om Alisas død. Vi ønsker å sørge privat, og vil ikke snakke med pressen i denne vanskelige tiden», heter det i en melding fra Dmitrijevas familie.

Alisa kom til Storbritannia i 2009 fra Riga, Latvia, og bodde sammen med sin ti år gamle søster, sin far og sin bestemor. Moren bodde også like ved.

- Vi prøver fortsatt å finne ut hva som skjedde på og rundt stedet mellom slutten av august til slutten av september 2011, sier Jes Fry fra Norfolk-politiet ifølge People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mystisk likfunn hos dronningen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer