- Liker prinsippet med å tilgi utroskap

Linn Skåber nyter sommeren på noe dystert vis.

NYE UTFORDRINGER: Til høsten debuterer Linn Skåber i den kvinnelige hovedrollen i teaterversjonen av Ingmar Bergmans «Scener fra et ekteskap». Skuespilleren går fra lattermild stemning i NRKs «Nytt på Nytt» til alvorlige temaer som utroskap og svi
NYE UTFORDRINGER: Til høsten debuterer Linn Skåber i den kvinnelige hovedrollen i teaterversjonen av Ingmar Bergmans «Scener fra et ekteskap». Skuespilleren går fra lattermild stemning i NRKs «Nytt på Nytt» til alvorlige temaer som utroskap og svi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske skuespilleren og komikeren Linn Skåber (42) er tilbake i Norge etter en behagelig sommerferie i Key West i Florida.

«Nytt på Nytt»-stjernen er nå i gang med å forberede seg til sin nye jobb: Rollen som Marianne i Bergmans klassiker «Scener fra et ekteskap», som handler om dunkle temaer som svik og utroskap. Hun skal spille mot Svein Harry Schöttker Hauge (46) i oppsetningen, som har premiere på Oslo Nye Teater 30. august.

- Utroskap er et tungt tema, men noe svært mange på ett eller annet tidspunkt må forholde seg til, påpeker Skåber.

- Det er vanskelig å se positivt på utroskap, men jeg liker veldig godt prinsippet med tilgivelse, understreker hun videre.


Og Linn Skåber, som har sønnen Niels (10) med musiker og komponist Atle Halstensen (44), skal altså fordype seg i det tunge temaet resten av sommeren. Hun forteller at hun gleder seg til å sitte rundt i parker og lese manus.

Teaterrollen betyr at 42-åringen må ta permisjon fra høstens sesong av «Nytt på Nytt», men Skåber forklarer at hun ikke kunne si nei til rollen.

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse, sier hun begeistret til til Se og Hør Weekend.

Det skal bli spennende å se skuespillerens nye rolle, som nok skiller seg klart fra Skåbers rolleprestasjon i «Kong Curling» - som hun for øvrig er nominert til Amandaprisen for.

Les hele intervjuet med Linn Skåber i Se og Hør Weekend, som er i salg nå!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-stjernen satte fyr på seg selv  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer