LIKER FEMININE GUTTER: Maskulinitet er ikke alltid en vinner. Spesielt ikke hvis man ønsker seg en date med Lady GaGa. Foto: All Over Press
LIKER FEMININE GUTTER: Maskulinitet er ikke alltid en vinner. Spesielt ikke hvis man ønsker seg en date med Lady GaGa. Foto: All Over PressVis mer

- Liker menn som ser ut som jenter

Maskuline menn er ikke Lady GaGas aller største ønske...

SEHER.NO: Hun har nylig hintet til at hun er biseksuell. Nå letter Lady GaGa (23) på sløret når det kommer til smaken hennes i menn.

Ifølge News of The World hevder hun at det er de feminine trekkene ved en manns utseende hun setter pris på. Spesielt trekker hun frem Mötley Crues Nikki Sixx.

- Jeg liker menn som ser ut som jenter. Alle kjærestene jeg har hatt ser ut som Nikki Sixx, sier hun.

23-åringen fortalte nylig at hun hadde blitt stoppet av politiet på Den Røde Plass i Moskva. Det er ikke det eneste stedet politiet har funnet den sexy stilen hennes problematisk.

En politimann i Chicago stoppet GaGa på gata fordi hun viste for mye hud.

- Det var mange barn rundt der, så jeg tror han ville at jeg skulle dekke til baken min, veldig mye av den var synlig. Jeg skrek til ham: "Det er fashion, jeg er en artist". Jeg signerte papirene hans og stakk, og var rett og slett veldig frekk mot ham.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Trodde Lady GaGa var prostituert

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.