IMPONERER: Ishockeyspilleren Erik Follestad imponerer i årets Skal vi Danse. Her imponerer han både dommerne og seerne med sin Paso doble i gårsdagens sending. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
IMPONERER: Ishockeyspilleren Erik Follestad imponerer i årets Skal vi Danse. Her imponerer han både dommerne og seerne med sin Paso doble i gårsdagens sending. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

Erik Follestad i «Skal vi Danse»:

- Liker ikke «sexy»-stempelet

Men Erik Follestad har ingen planer om å endre på «Skal vi danse»-stilen.

Publisert

(Seoghør.no): Ishockeyspilleren, Erik Follestad (28) imponerer på parketten i TV2-programmet «Skal vi danse» denne høsten.

Det er langt fra kulde og is som preger Erik på dansegulvet.

Etter sin wienervals med dansepartneren Lillian Aasebø (24), fikk han kommentarer fra flere dommerne om at dansen i stor grad var for mye preget av sex.

TAR SEG IKKE NÆR: Erik har fått tilbakemeldinger på at dansene kan bli for sexy, men er ikke nødvendigvis enig i det. Foto: NTB Scanpix.
TAR SEG IKKE NÆR: Erik har fått tilbakemeldinger på at dansene kan bli for sexy, men er ikke nødvendigvis enig i det. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Til Se og Hør legger han ikke skjul på at han er litt lei praten om hans «sexy dansing».

– Jeg fikk noen bemerkninger forrige gang på at det var litt for sexy og sånne ting, men det er sånn vi danser i grunn, så det er ikke så farlig.

- Jeg føler det blir feil å prøve å holde igjen når det er «connection» mellom de to som danser liksom.

Tar seg ikke nær av kritikken

«Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (38) uttalte at det ble «litt for mye sex, og litt for lite wienervals», mens dommer Merete Lingjærde (55) ytret at «denne wienervalsen virkelig ville satt fart på nyttårskonserten i Wien».

– Det er så mye fokus på at det er så sexy og hot alt det der, men de tilbakemeldingene jeg egentlig får er at det ser kult ut, at det vi gjør kommer frem på skjermen på en bra måte.

– Jeg syntes ikke at det er så fantastisk sexy hele tiden, jeg. Det er connection der og det skal være litt, men jeg syntes det blir et overdrevent fokus på det, sier Erik til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

HAR ALDRI DANSET: Erik sier han er helt på bortebane når det kommer til dans, men forteller at han elsker å danse. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
HAR ALDRI DANSET: Erik sier han er helt på bortebane når det kommer til dans, men forteller at han elsker å danse. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

Fornøyd med innsatsen

Erik mener han stilte på null da han startet dansetreningen.

– Jeg er egentlig helt på bortebane her. Jeg har aldri gjort dette før og hadde aldri trodd at jeg skulle gjøre det heller. Men jeg digger det. Det er dødskult å lære det, og jeg får en sinnssyk mestringsfølelse når jeg får det til, som jeg ikke har kjent på mange, mange år.

FORNØYD:Erik Follestad Johansen og Lillian Aasebø har levert en rekke hete dansetrinn på parketten. Her er de på TV 2 sin høstlanseing. Foto: NTB Scanpix.
FORNØYD:Erik Follestad Johansen og Lillian Aasebø har levert en rekke hete dansetrinn på parketten. Her er de på TV 2 sin høstlanseing. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Selv om han er vant med harde treningsøkter på isen, så innrømmer han at deltakelsen i det populære danseprogrammet, med de lange dagene på parketten er slitsomme.

Mens «Skal vi danse»- motstanderen Erlend Elias allerede har gått ned flere buksestørrelser, har ikke Erik kjent på det samme foreløpig.

– Man blir sliten både psykisk og fysisk, men jeg har ikke endret meg så mye kroppslig, sier ishockeyspilleren.

Imponerer på hjemmebane

Det er ikke bare publikum i sofaen som så langt er fornøyd med hockeyspillerens prestasjoner. Ifølge Erik er både mammaen og pappaen storfornøyd med innsatsen.

– Mamma er veldig stolt og fatter'n tror jeg har blitt veldig overrasket. Han er veldig fornøyd han også og synes han at det er kult å se at jeg lykkes på en helt annen arena også.

Også hockey-kollegaene har ifølge Erik latt seg imponere over kollegaens innsats i danseprogrammet

- De hadde ikke troen på at jeg skulle klare meg noe bra, men de syntes også det er dødskult at jeg klarer det bra. De håper selvfølgelig at jeg skal «spice» det opp enda mer, flirer Erik.

LES OGSÅ: Ut mot danse-dommer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer