Kim Kardashian:

Liker ikke datterens navn

- Det klinger ikke noe bra.

BYTTET NAVN: Kim Kardashian synes ikke navnet på datteren klinger noe bra. Nå har hun gitt Chicago et nytt kallenavn. Her er hun sammen med ektemannen Kanye West, sønnen Saint og datteren North West. Foto: NTB Scanpix
BYTTET NAVN: Kim Kardashian synes ikke navnet på datteren klinger noe bra. Nå har hun gitt Chicago et nytt kallenavn. Her er hun sammen med ektemannen Kanye West, sønnen Saint og datteren North West. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

19. januar kunne Kim Kardashian West (37) og ektemannen Kanye West (41) glede seg over å bli foreldre for tredje gang til lille Chicago West.

Fra før av har ekteparet barna North West (5) og Saint West (2), men denne gang synes Kim det var spesielt vanskelig å velge navn til deres nye datter.

- Hun var så jentete. Når hun ble født tenkte jeg «hva skal vi kalle henne?» Det var den vanskeligste avgjørelsen noensinne, og jeg kom ikke på et eneste navn, sier Kim i en video publisert på hennes egen hjemmeside.

Etter mye frem og tilbake landet Kim og Kanye på navnet Chicago, men nå angrer Kim.

- Chicago er bare et veldig langt navn for meg, og det klinger ikke. Jeg kaller henne Chi. Kun det. Så kan hun bestemme selv når hun blir eldre om hun vil kalle seg for Chicago eller bruke kallenavnet, sier Kim.

Welcome to the good life...

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Flere navn

I videoklippet avslører også 37-åringen at hun og Kanye sto mellom flere andre navn før de landet på Chicago.

- Vi hadde i utgangspunktet tenkt til å kalle henne Rei, og uttale det R-E-I, etter Kanyes pappa Rei, men hun så ikke ut som en Rei. Vi hadde også tenkt til å kalle henne Jo, etter Mary Jo (Kims mormor), og at det skulle bli Jo West. Men hun så ikke ut som en Jo, sier Kim.

Selv om Kim ikke kan gjøre så mye med navnet Chicago som de endte med å kalle datteren, har hun nå planer om å gjøre en endring likevel.

På nettsiden forteller nemlig Kim at hun skal legge til et mellomnavn til datterens navn, selv om hun ikke er så fan av mellomnavn.

- Jeg vil ha et stavelsesnavn. Noel er mitt mellomnavn, men det er ikke et stavelsesnavn, men det er kort. Jeg elsker navnet Noel, men Kanye gjør ikke det. Jeg tok dermed, uoffisielt, og instagrammet Chi Noel og jeg bare «jeg gjør dette fordi jeg vil at hennes mellomnavn skal være Noel», sier Kim.

💕 Chi 💕 Noel 💕

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Milliontilbud

At den lille jenta er født inn i en av verdens mest avbildede familier, er det ingen tvil om. Allerede i begynnelsen av februar fikk fansen se et lite glimt av det unge familiemedlemmet, i anledning en helt annen forløsning, og Chicago skal åpenbart tidlig krøkes.

Knappe seks uker gammel gjorde jenta sin debut på sosiale medier, i regi av mor, som delte et bilde av seg selv og yngstedatteren på sin Instagram-profil.

På bildet hadde den nybakte moren, som selv er antrukket i morgenkåpe, lagt på et filter fra bildedelingskonkurrenten Snapchat - i form av rosa bamseører til begge to.

Ekteparet Kardashian West skal ha blitt tilbudt alt fra 16 til 40 millioner kroner av diverse nettsteder og magasiner for å få trykke de første bildene av Chicago.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Valgte kjønn

Da vesle Chicago ble født i midten av januar, kom hun til verden ved hjelp av en surrogatmor.

Kim har hele tiden vært åpen om at det har vært en vanskelig avgjørelse for henne, fordi hun aller helst ønsket å føde barnet selv. Legene har derimot frarådet henne det, spesielt etter at hun gjennomgikk to risikosvangerskap.

I «Keeping Up with the Kardashians» snakker hun tidvis om valget, men nå har hun også valgt å åpne seg overfor pressen. I et langt intervju med amerikanske Elle snakket stjernen ut om surrogativalget, og alt det medførte. Det kommer blant annet frem at superparet bestemte kjønn på sitt kommende barn.

Graviditeten begynte med at paret bestemte seg for hvilket kjønn de ville ha, en prosess som har vært kontroversiell.

- Det var skikkelig vanskelig. Hvilket kjønn skal barnet ha? Jeg spurte om hvilket som var det sunneste. «Velg det sunneste», sa jeg, og det var en jente, forteller hun.

LES OGSÅ: - Jeg var på randen av et sammenbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer