Liker ikke alkohol - lanserer vin

- Jeg var litt skeptisk, innrømmer Jan Thomas.

SKÅLER I ROSA: Jan Thomas har laget sin egen rosévin med navnet Château Beaulieu. Under arbeidet besøkte han vinslottet med samme navn, som ligger i Provence i Frankrike.  Foto: Erlend Haugen/Se og Hør
SKÅLER I ROSA: Jan Thomas har laget sin egen rosévin med navnet Château Beaulieu. Under arbeidet besøkte han vinslottet med samme navn, som ligger i Provence i Frankrike. Foto: Erlend Haugen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (47) har mange jern i ilden. Denne uken lanserer han sin egen rosévin – en tre liters «bag in box» med navnet Château Beaulieu.

– Det er veldig spennende. Jeg har tyvstartet med å servere vinen til damene på «Jan Thomas Live»-turneen og de elsket den, smiler Se og Hørs Motepoliti, som har fokusert på designet og latt fagfolkene ta seg av smaken.

– Alkohol er ikke en stor del av min hverdag – så jeg kan ikke ta kredit for smaken. De beste av de beste har hjulpet meg. Hvis jeg først drikker vin foretrekker jeg en rosé som ikke smaker så mye alkohol. Den må være lett, ikke så veldig aromatisk, en vår- og sommer-vin, forteller stylisten, som besøkte det franske slottet der vinen lages i fjor.

– Jeg trengte litt overtalelse før jeg sa ja. Jeg var litt skeptisk fordi jeg ikke kan noe om alkohol, og ikke synes jeg det er noe godt heller. Men det jeg kan noe om er design, moter og trender. Oppgaven min ble å designe en så kul «bag in box» at man vil ha den stående på bordet, istedenfor å gjemme den bort i skapet. Skape en ramme rundt en fantastisk rosévin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer