UNGPIKEIDOL: Etter seieren i Eurovision for to uker siden, har Alexander Rybak blitt et av landets største ungpikeidol, noe han selv synes er litt rart.  Foto: SCANPIX
UNGPIKEIDOL: Etter seieren i Eurovision for to uker siden, har Alexander Rybak blitt et av landets største ungpikeidol, noe han selv synes er litt rart. Foto: SCANPIXVis mer

Liker ikke å ta det første skrittet med en jente

MGP-helten foretrekker å få et lite hint...

SEHER.NO: Alexander Rybak (23) ble et av landets største ungpikeidol, da han vant Eurovision-finalen i Moskva for to uker siden.

Den brunøyde, fiolinspillende 23-åringen har de siste månedene smeltet mange ungpikehjerter med sine romantiske låter og historier om gammel kjærlighet.

Selv synes imidlertid "Fairytale"-stjernen det er merkelig å plutselig være ungpikeidol, selv om han begynner å bli vant til havet av jenter som omringer ham til enhver tid, skriver VG Helg.

Det er imidlertid ikke bare fjortissene som elsker Nesodden-gutten. Også de han kaller "hard to get"-jentene er tilstede når 23-åringen spiller.

- Når jeg først er blitt et ungpikeidol, er jeg overrasket over at når en så stor gruppe jenter er der, at også "hard to get-jentene" er med. Jeg bare lurer på hvor lenge det vil vare, sier han til avisen.

Selv om han har blitt kjent for å snakke mye om jenter, og omtales som en ekte flørtepus, hevder Alexander at han ikke liker å ta det første initiativet dersom han treffer en jente han liker. 23-åringen liker bedre å få et lite hint.

Fremover skal han imidlertid forsøke å legge en demper på "jente-praten".

- Det er alltid en journalist som ikke skjønner hvor grensen går. Jeg synes atnoen ord burde kunne få stå til ettertanke og at noen spørsmål må kunne stå med åpne svar, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Playboy-modell falt for Rybak!