TØFF PRODUKSJON: - Det har vært mye jobb, som har vært både spennende og lærerikt vil jeg si. Men det har ikke vært fritt for tårer og tøffe tak, det har det ikke, innrømmer Helene Rask. Foto: Per Ervland, Aller Internett
TØFF PRODUKSJON: - Det har vært mye jobb, som har vært både spennende og lærerikt vil jeg si. Men det har ikke vært fritt for tårer og tøffe tak, det har det ikke, innrømmer Helene Rask. Foto: Per Ervland, Aller InternettVis mer

- Liker ikke å se meg selv på TV

Men det må Helene Rask finne seg i sju torsdager til...

Se videointervjuet med Helene Rask nederst i saken!

SEHER.NO: TVNorge-programmet "Glamourjentene" hadde en meget svak start, da bare 118.000 i gjennomsnitt så premieren, som gikk av stabelen sist uke.

Torsdag kveld er det klart for episode nummer to av dokumentarserien. Fortsatt gjenstår syv programmer, noe som passer dårlig når hovedpersonen selv ikke liker å se seg selv på TV...

- Det verste er vel en kombinasjon av det å i utgangspunktet se seg selv på TV, det er noe jeg aldri har vært så glad i. I tillegg kommer jo følelsene, og det å gjenoppleve dype ting som jeg har tatt tak i, som det er det en del av i serien, sier Rask til Seher.no.

"Glamourjentene" skulle etter planen gå over fire episoder, men ble utvidet til åtte. Og Helene Rask innrømmer at det har vært en svært utfordrende produksjon å jobbe med.

- Det har vært mye jobb, som har vært både spennende og lærerikt vil jeg si. Men det har ikke vært fritt for tårer og tøffe tak, det har det ikke. Det å slippe noen innpå seg i nesten ett år, det var tøffere enn jeg trodde. Men nå som vi har kommet helskinnet ut på den andre siden, er jeg veldig fornøyd, forteller hun.

- Hva tror du jentene tenker om deg som sjef?

- Jeg er en streng hønemor, jeg er jo det. Men jeg prøver å være rettferdig. Det å jobbe med, og holde styr på en haug av jenter, det krever sitt. De fleste vet jo hvordan jenter er med følelser. Men de fleste er jo hos meg ennå, så jeg regner med at de sier ifra hvis det er noe de tenker på, sier modellmammaen, som innrømmer at det vil oppstå flere konflikter i TVNorge-programmet.

- Vi har noen utfordringer, det kan jeg si. Vi tar noen øyråd, for å si det sånn. Men det får dere se i dokumentaren, smiler den flotte 28-åringen til Seher.no.

"Glamourjentene" ser du på TVNorge torsdager klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Drittlei to store pupper 

Se videointervjuet med Helene Rask her:

[obj:media:7613]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.