- Liker ikke å få privatlivet brettet ut på TV

Rachel Nordtømme reagerte med vantro etter dating-spørsmål.

<strong>OVERRASKET:</strong> Rachel Nordtømme så svært overrasket ut etter Nummes kommentar. Foto: TV 2
OVERRASKET: Rachel Nordtømme så svært overrasket ut etter Nummes kommentar. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Like før det ble klart at Stella Mwangi røk ut av lørdagens «Skal vi danse»-sending, stilte programleder Yngvar Numme deltager Atle Pettersen et spørsmål angående Rachel Nordtømme, som satt i salen.

Numme sa at Rachel ifølge mediene for tiden dater en profesjonell danser, og spurte Pettersen om det motiverer ham til å bli en bedre danser.

- Det spiller ingen stor rolle for meg, altså. Jeg skal bli god til å danse uansett jeg, svarte Pettersen.

Samtidig viste produsenten bilder av Nordtømme, som satt i salen og så lettere sjokkert ut etter hva Numme akkurat hadde sagt.

Og det var lett å lese hvilke tre ord som kom ut av munnen hennes.

«Oh my God».


- Jeg husker det ikke, jeg vet ikke helt hva jeg sa. Du vil jo gjerne ikke at privatlivet ditt skal bli brettet ut sånn på TV. Det er mulig jeg sa det, men jeg husker ikke, sier Nordtømme til Seher.no etter sending.


Nordtømme har den siste tiden blitt koblet til proffdanser Tom-Erik Nilsen (25). Nilsen var nok en gang tilstede ved siden av Petter Northugs ekskjæreste i studioet i Nydalen lørdag.

- Dette er mellom oss. Yngvar Numme vet ingenting om det. Det har ingenting med Skal vi danse å gjøre. Vi er ikke med lenger, sier hun til Seher.no.

Pettersen har tidligere blitt koblet til Nordtømme.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Stella røk ut av dansen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer