- Liker ikke å drite meg ut

Derfor sa Inger Lise Rypdal nei til "Skal vi danse".

TAKKET NEI: - Jeg har ikke turt, og liker ikke å drite meg ut i en konkurranse som virker ganske alvorlig, sier Inger Lise Rypdal om hvorfor hun har takket nei til "Skal vi danse". Foto: SCANPIX
TAKKET NEI: - Jeg har ikke turt, og liker ikke å drite meg ut i en konkurranse som virker ganske alvorlig, sier Inger Lise Rypdal om hvorfor hun har takket nei til "Skal vi danse". Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Inger Lise Rypdal (59) danset seg gjennom tretti forestillingen av "Tango for to" på Christiana teateret i fjor, og nå er de straks i gang med nye ekstraforestillinger.

Men til tross for danseiveren har Norges mest sexy 50-åring selv takket nei til å være med i "Skal vi danse" flere ganger.
- Jeg synes det er kjempemorsomt å danse, men har sagt nei et par ganger når jeg har blitt spurt om å være med i "Skal vi danse", sier Rypdal til VG.

- Jeg har ikke turt, og liker ikke å drite meg ut i en konkurranse som virker ganske alvorlig, sier hun.

Men litt smak av "Skal vi danse" får Rypdal likevel. I "Tango for to", danser hun blant annet sammen med Bjørn Wettre Holthe (27) som var med å vinne den første sesongen av TV-suksessen sammen med Katrine Moholt.

LES OGSÅ: Rypdal angrepet av mystisk virus