Ryan Reynolds og Blake Lively:

- Liker hverandre enda mer nå

Hollywood-stjernen letter på sløret om ekteskapet til Blake Lively.

STJERNEDUO: Ryan Reynolds og Blake Lively har vært gift siden 2012. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB
STJERNEDUO: Ryan Reynolds og Blake Lively har vært gift siden 2012. Foto: Stephen Lovekin/REX/NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernene Blake Lively (34) og Ryan Reynolds (45) regnes trolig som et av Hollywoods mest stabile og populære par.

De to har vært gift siden 2012 og har siden fått de tre barna James (6), Inez (5) og Betty (2). Ekteparet er også kjent for å få fansen til å le med sine morsomme og uhøytidelige stikk til hverandre i sosiale medier.

Røper detaljer

Men hvordan har de holdt liv i ekteskapet etter alle disse årene, og hva er egentlig hemmeligheten, spør kanskje flere seg. Det avslører Reynolds nå overfor Entertainment Tonight.

- Vi tar hverandre ikke for seriøst, men vi er også venner. Å forelske seg er fantastisk, men liker man hverandre? Det er det spørsmålet man må stille seg selv når man går inn i et forhold.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene var preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi har alltid likt hverandre. Vi vokser sammen. Vi lærer av hverandre. Jeg er heldig som har en venn oppi alt det, fortsetter han.

Av E! News fikk stjernen nylig det samme spørsmålet. På det svarte han:

- Vi liker hverandre veldig, veldig godt. Vi likte hverandre veldig godt da vi var venner også, men vi liker hverandre enda mer nå.

Foto: Shutterstock Editorial / NTB
Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

Dro på dobbeltdate

Reynolds har tidligere åpnet seg om hvordan vennskapet til Lively utviklet seg til noe mer, blant annet da han gjestet Sirius XM's Entertainment Weekly Radio Deadpool special i 2016.

Den gang fortalte han at de begge innså at de hadde en sterkere kjemi enn de trodde da de hadde spilt inn filmen «Green Lantern» i 2011.

- Om lag ett år etter «Green Lantern» kom og forsvant var vi begge single og dro på en dobbeltdate. Blake var på en date med en annen fyr og jeg var på date med en annen dame, fortalte han, ifølge E! News.

- Og det var den mest kleine daten for begge parter fordi det var som fyrverkeri mellom meg og Blake, fortsatte han.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Lettet på sløret

Nylig uttalte også Lively seg om forholdet til ektemannen. Overfor Sirius XM fortalte hun at vennskapet er den store grunnen til suksessen i ekteskapet deres.

- Det er det jeg setter pris på med forholdet vårt. Han er min venn først og fremst og det er han fortsatt. Ikke bare i vår historie, men i hverdagen. Han er først og fremst vennen min, og det tror jeg er hemmeligheten bak lykke. Jeg vet ikke hemmeligheten bak lykke, men det er hemmeligheten bak min lykke i det minste, fortalte hun, ifølge ELLE.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Nylig avslørte «Deadpool»-stjernen at han skal ta seg en pause fra skuespill for å fokusere på familien sin.

Det delte han i et innlegg på Instagram. Overfor The Hollywood Reporter forklarte han bakgrunnen for avgjørelsen om å trekke seg tilbake.

- Jeg prøver bare å skape litt mer plass til familien min og tid med dem. Du vet, du får egentlig ikke den tiden tilbake. For meg handler det virkelig om å få litt kvalitetstid med barna mine før de blir tenåringer og avskyr meg, fortalte han.

LES OGSÅ: Ekteskapet Hollywood frykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer