- Liker du menn, Magne?

Anna Anka gikk rett på sak da hun møtte den norske «Paradise Hotel»-deltageren. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
HOMSERYKTER: Magne Robberstad opplevde at mange trodde han var homofil inne på «Paradise Hotel», blant annet på grunn av sitt nære vennskap med realitykollegaen Glenn Henriksen. Foto: TV3
HOMSERYKTER: Magne Robberstad opplevde at mange trodde han var homofil inne på «Paradise Hotel», blant annet på grunn av sitt nære vennskap med realitykollegaen Glenn Henriksen. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Magne Robberstad (23) ble flere ganger utsatt for spekulasjoner om at han er homofil, da han tidligere i år var med i TV3s populære realityserie.

Denne uken er Magne med i TV3s sjekkeserie «Kjærlighetsredet», hvor han blant annet får hjelp av den svenske Hollywoodfruen Anna Anka til å lykkes med det annet kjønn.

Men når Anna Anka møter Magne i tirsdagens program, vil hun også ha svar på om homofiliryktene stemmer.

«Do you like men?» spør hun Magne foran kameraene.

- Nei, jeg giller bare tjejer for å si det sånn. Men det er litt funny for jeg har hørt det før. Det plager meg ikke, jeg synes bare det er morsomt, sier han.
Magne har tidligere sagt til Seoghør.no at han av og til kysser andre menn på byen, men at det ikke ligger noen romantiske følelser i det.

- Nettopp fordi jeg er så trygg på min seksualitet, så kan jeg ofte kline med kompiser for gøy. Det betyr imidlertid ikke noe fra min side, det er bare harmløs moro. Det er en fordel om disse også er heterofile, for da unngår jeg å leke med noens følelser. Ville ikke likt å gi noen falske forhåpninger selv om det er morsomt å tulle litt.                                  

Utsatt for rykter i flere år

LETER ETTER KJÆRLIGHETEN: Magne Robberstad er en av frierne som prøver å sjarmere den kvinnelige sjekkeren i TV3-serien «Kjærlighetsredet» denne uken. Foto: TV3
LETER ETTER KJÆRLIGHETEN: Magne Robberstad er en av frierne som prøver å sjarmere den kvinnelige sjekkeren i TV3-serien «Kjærlighetsredet» denne uken. Foto: TV3 Vis mer

Han sier homofiliryktene har svirret rundt ham i flere år.

- Jeg har slitt med homserykter i mange år, fra jeg var rundt 18. Kanskje er det fordi jeg er opptatt av utseendet mitt, jeg vil vel kalle meg meteroseksuell. Jeg bruker gjerne litt solpudder for å piffe meg opp på trøtte dager, for eksempel. Dette er også helt vanlig på TV-innspilling for å unngå å se klam ut i varmen.

- Jeg synes at det er hyggelig å få oppmerksomheten, men jeg vet at det er mange homofile menn som blir skuffet når jeg sier jeg er hetero og ikke er interessert i noe mer enn et eventuelt vennskap, sier han til Seoghør.no.

«Kjærlighetsredet» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 22.30.

LES OGSÅ: Tone: - For en gangs skyld ligger jeg ikke i en seng med en gutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer