MOTEBEVISST: Heidi Klum er opptatt av det lille ekstra, og er en sexy firebarnsmor. Foto: All Over
MOTEBEVISST: Heidi Klum er opptatt av det lille ekstra, og er en sexy firebarnsmor. Foto: All OverVis mer

Liker det lille ekstra

Hvis den tidligere toppmodellen Heidi Klum først faller for en kjole, bryr hun seg ikke om prislappen bare den har «det lille ekstra».

SEOGHØR.NO: Etter 13 år som undertøysmodell for Victoria's Secret, er Heidi Klum vant til å vise frem kropp og naken hud. Den høyreiste blondinen oser av glamorøsitet og feminitet, og det var i tiden som modell Heidi fikk øynene opp for de små detaljer.

Hun avslører blant annet at hun aldri ville ha valgt en vanlig, anonym kjole til festlige anledninger. Prislappen spiller liten rolle.

TOPPMODELL: Heidi Klum har siden 90-tallet vært en av verdens mest kjente modeller. Her er hun på en fotoshoot i 2009. Foto: Fame Flynet
TOPPMODELL: Heidi Klum har siden 90-tallet vært en av verdens mest kjente modeller. Her er hun på en fotoshoot i 2009. Foto: Fame Flynet Vis mer

- Enkelte ganger faller jeg pladask for en kjole, og da må jeg ha den. Jeg liker ikke vanlige, enkle kjoler, heller motsatt, den må ha det lille ekstra, sier Heidi til Popsugar.

Holder seg fantastisk
Den flotte firebarnsmoren holder seg fantastisk, få stråler mer av selvtillitt en henne på den røde løper. Akkurat som hun gjør i denne Kaufman Franco, glitrende designerkjolen.  Anledningen er en direktesending av «America's Got Talent» der Klum er dommer.

Den krystalldekte sølvkreasjonen med supersexy utringning har en prislapp på hele 18 000 kroner.

Saken fortsetter under bildet.

Bare det åpne frontpartiet er et blikkfang i seg selv, noe skjønnheten var struttende klar over da hun poserte.

Men fashionista Klum var ikke førstemann ute med denne sexy, lille kjolen. Allerede i januar vakte sangfuglen Taylor Swift (23)  oppsikt på løperen i samme kjole.

Den før så anonyme og heller litt kjedelige pop/country-sangeren Swift har vokst seg til en stor og glamorøs stjerne med sans for lekre kjoler, gjerne med en sexy vri.

[views:embed:node_embed:block:65494]