Marte Bratberg:

- Liker det ikke i det hele tatt

Marte Bratberg deler ærlig om sine erfaringer med mammakroppen etter fødsel.

ÅPNER SEG: Marte Bratberg fødte nylig sitt første barn, og forteller ærlig om sine erfaringer med mammakroppen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ÅPNER SEG: Marte Bratberg fødte nylig sitt første barn, og forteller ærlig om sine erfaringer med mammakroppen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober ble det kjent at TV-profil og «God kveld Norge»-programleder Marte Bratberg (31) og samboeren hadde fått sitt første barn.

Nyheten delte hun i podkasten «Janka og Martes podkast», som hun har sammen med venninnen Janka Polliani (42), i en episode som fikk navnet «Marte har blitt mamma».

I etterkant har Bratberg delt litt om det å bli mor for første gang, men i en bonusepisode av podkasten, som ble sluppet fredag morgen på Podimo, pratet venninnene åpent og ærlig om mammakroppen.

Og det har vært mye snakk om mammakroppen. Flere har de siste årene gått i bresjen for å normalisere både hengepupper, strekkmerker og andre endringer kroppen utsettes for gjennom et langt svangerskap.

Diskusjonen toppet seg imidlertid da Caroline Berg Eriksen (34) delte et bilde av seg selv hvor hun poserte i undertøy og hadde flat mage bare fire dager etter hun hadde født første gang. Også etter fødsel nummer to postet hun et liknende bilde:

«Jeg er så lei av å lese artikler om hvordan ekte kropper skal se ut etter en fødsel. Hvorfor er det bare ok for noen kvinner å legge ut bilder og være stolt av kroppen sin, men ikke for andre? Når skal vi innse at det ikke er noe som er galt etter rett når det kommer til dette emnet?», skrev Eriksen på Instagram den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.