FORELSKET: Jennifer Lopez har tidligere beskrevet kjæresten Casper Smart som en fantastisk person. Paret har vært sammen siden 2011. Foto: All Over Press
FORELSKET: Jennifer Lopez har tidligere beskrevet kjæresten Casper Smart som en fantastisk person. Paret har vært sammen siden 2011. Foto: All Over PressVis mer

Liker at kjærlighetslivet er turbulent

- Jeg vil ha litt kaos i forholdet, avslører Jennifer Lopez.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jennifer Lopez (44) har tre havarerte ekteskap og en brutt forlovelse bak seg. Likevel har hun ikke mistet troen på kjærligheten.

Siden 2011 har hun vært sammen med den 18 år yngre danseren Casper Smart (26), og nylig innrømmet artisten at hun er åpen for å gifte seg igjen.

Nå tror nemlig Lopez at hun vet hva som må til for å ha et godt kjærlighetsforhold; en god blanding av turbulens og stabilitet.

- Drømmen er å ha en balanse hvor du føler at du kan gi avkall på kontrollen fra tid til annen, og fremdeles bli tatt vare på. Det man ønsker å måtte gjøre må bli respektert. Ingen er perfekte, så det handler om å finne et forhold som har nok gode ting til å oppveie for de dårlige, sier hun til Glamour magazin, ifølge People.com.

- Livet ville vært kjedelig uten gnisten konflikter bringer. Jeg vil ha litt kaos i forholdet, samtidig som jeg vil ha litt trygghet og orden.

Mange brudd

Fra 1997 til 1998 var Lopez gift med servitøren Ojani Noa. Deretter innledet hun et forhold til rapperen P. Diddy, før hun giftet seg med danseren Chris Judd (44). Ekteskapet tok slutt etter knapt to år da Lopez forelsket seg i Ben Affleck (41). Paret forlovet seg i 2002, men gjorde det slutt to år senere.

Kort tid etter giftet Jennifer seg med latinosangeren Marc Anthony (45), som hun har tvillingene Max og Emme (5 1/2) med. Paret separerte seg i 2011 etter syv års ekteskap.

- Det har tatt meg langt tid å komme hit jeg er i dag, men nå har jeg lært at jeg aldri vil gå imot min egen integritet i et forhold. Hvis det er noe som ikke føles riktig eller hvis det er noe som får meg til å føle meg ukomfortabel, sier jeg ifra, forteller hun til bladet.

LES OGSÅ: Lopez ønsker seg flere barn