- Liker at jeg kan hjelpe folk å flytte

Jenny Skavlan er mest fornøyd med at kroppen hennes kan brukes til noe.

FLOTT: Under onsdagens første Melodi Grand Prix-sending viste Jenny Skavlan frem sine veltrente armer, som først og fremst sørger for at hun kan hjelpe folk med å flytte. Sammen med Erik Solbakken leder hun første delfinale fra Steinkjer i kveld lør Foto: Stella Pictures
FLOTT: Under onsdagens første Melodi Grand Prix-sending viste Jenny Skavlan frem sine veltrente armer, som først og fremst sørger for at hun kan hjelpe folk med å flytte. Sammen med Erik Solbakken leder hun første delfinale fra Steinkjer i kveld lør Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Designer, skuespiller og programleder Jenny Skavlan, som leder første delfinale av MGP fra Steinkjer sammen med Erik Solbakken (28) i kveld, er også velkjent for sin flotte kropp.

Våren 2011 stilte hun opp lettkledd i herremagasinet Alfa, etter å ha trent ekstra hardt i seks måneder. Men 26-åringen, som ikke er ute etter å bare være en «digg dame», understreker overfor VG Helg at hun ikke trener utelukkende for å se bra ut.

- Jeg liker at jeg har en funksjonell kropp, og at jeg kan kaste meg utfor en hoppbakke uten at noen er redd for at jeg skal knekke noe. Jeg liker rett og slett at jeg kan hjelpe til når folk skal flytte, sier hun. 
 
Skavlan, som har prøvd seg som skihopper i programmet «Fritt fall», liker at forloveden Thomas «Fingern» Gullestad (32) sier at hun er sterkt og «tåler en støyt». Likevel innrømmer hun overfor VG Helg at hun aldri ville ha ofret søvn for å trene. I helgen er dermed den beste starten på dagen langt fra en joggetur.

- En stor frokost som kan konsumeres rundt lunsjtider, med egg og bacon og pannekaker og sirup og full pakke. Jeg spiser som regel ute på ølørdager. Trikset er å komme seg ut før frokosten slutter å serveres, avslører hun.
 
Fra klokken 19.55 i kveld kan du se sterke Jenny Skavlan i NRK1s MGP-sending. Følg Seoghør.nos live-sendig fra delfinalen i Steinkjer her!

LES OGSÅ: - Jeg ble tilbudt jobber i bytte mot sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer