Liker å være tøff

Skuespiller Ane Dahl Torp innrømmer at hun liker å være tøff i trynet.

TØFF: Ane Dahl Torp har tatt mange tøffe kvinneroller de siste årene, og innrømmer at hun liker å være litt tøff i trynet.
TØFF: Ane Dahl Torp har tatt mange tøffe kvinneroller de siste årene, og innrømmer at hun liker å være litt tøff i trynet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VIDEOREPORTASJE: Ane er tøff i trynet!

SEHER.NO: Ane Dahl Torp (32) er en av Norges desidert største film- og tv-skuespillerinner om dagen, og gjennom "tøffe" roller i filmer som "Radiopiratene" og "Uro", samt tv-serier som "Kodenavn Hunter" har hun slått gjennom som en virkelig "kick ass"-jente.


Torp har flere ganger etterlyst sterke kvinneroller i norsk tv- og film, og skuespillerinnen innrømmer at hun liker å være litt tøff.


- Jeg vet ikke helt hvor jeg henter styrken min fra, men jeg liker vel å være litt tøff i trynet, sier hun i intervju med Sehers reporter.


Likevel vil ikke Torp medgi at hun går ut etter å finne tøffe kvinnefigurer når hun ser etter roller.


Ifølge skuespillerinnen ser hun heller etter "sterke"  roller å spille.


- Jeg etterlyser damer som er mye med i filmen og som handler ut fra en egen agenda og ikke i forhold til en mann. Så det er på ingen måte et bevisst valg at jeg skal spille damer som er så tøffe i trynet, sier hun til Seher.


Torp innrømmer også at rolletilbudene forandrer seg etterhvert som man blir eldre.


For tiden er hun aktuell som mor i filmen "Radiopiratene", og ifølge henne selv kommer det nok til å komme flere slike roller fremover.


- Det er en ny æra som er i ferd med å starte, og det er en kjensgjerning at når man blir noen år eldre enn det jeg er nå så går det et sånt vanskille mellom de som får det gøy på jobb, og de som ikke kommer til å ha det så gøy på jobb. Men det er jo langt mellom drømmene i min bransje, og det er helt greit. Jeg har hatt mye å bite i så langt og det håper jeg jo at vil fortsette, sier den populære skuespillerinnen.


Se og hør hele intervjuet med Ane Dahl Torp HER!


LES OGSÅ: - Ane er drømmedama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer