Jennifer Aniston:

- Liker å være singel

Hollywood-stjernen har ingen hast med å finne seg ny kjæreste.

LYKKELIG SOM SINGEL: Jennifer Aniston har to ekteskap bak seg. Et med Justin Theroux og et med Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG SOM SINGEL: Jennifer Aniston har to ekteskap bak seg. Et med Justin Theroux og et med Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar i fjor sjokkerte Jennifer Aniston (50) og Justin Theroux (48) mange da de annonserte at de skulle skilles etter tre år som ektepar.

I en uttalelse til nyhetsbyrået AP fortalte paret, som giftet seg i august 2015, at de bestemte for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de den gangen.

Etter bruddet fra Theroux har det vært stille på kjærlighetsfronten rundt den flotte «Friends»-stjernen, og nå avslører Aniston selv at hun ikke savner en kjæreste.

- Jeg hater det

Det var da 50-åringen gjestet Howard Sterns (65) radioshow mandag at hun lettet på sløret.

Da radioverten spurte Jennifer rett ut om hun likte singellivet etter bruddet, svarte hun følgende:

- Ja, og jeg er veldig opptatt med jobb. Jeg holder på å promotere «The Morning Show» nå. Jeg forbereder meg til neste sesong, forklarte hun, ifølge Us Weekly.

«The Morning Show», som har premiere i november, er en ny webserie hvor stjerner som Reese Witherspoon (44) og Steve Carell (57) også står på rollelisten.

Til tross for at Jennifer akkurat innrømmet at hun trives alene, spurte Stern henne likevel om han kunne organisere en blind date for henne.

- Hei, hør her; Jeg liker virkelig ikke å bli satt opp med noen. Jeg hater det, innrømmet hun, skriver nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

Feiret med eksen

Bruddet fra Theroux var Anistons andre skilsmisse. 12 år tidligere gikk hun og Brad Pitt (55) hver til sitt etter at han forelsket seg i Angelina Jolie (44) på settet til filmen «Mr. & Mrs. Smith».

Da også Pitt og Jolie brøt med hverandre, var det mange som håpet på at Aniston skulle finne tilbake til eksmannen igjen.

Men det kan virke som om de to er ferdig med hverandre når det kommer til det romantiske. Vennskapet skal derimot være i god behold.

Saken fortsetter nedenfor.

Da Jennifer fylte 50 år i februar stod nemlig Brad Pitt på gjestelisten.

- Jen snakket kort med ham. De klemte hverandre på et tidspunkt, og hun takket ham for at han kom. Det virket ikke som noen stor greie for henne, fortalte et øyevitne til Us Weekly den gang, og la til:

- Hun hadde invitert en haug med mennesker og han takket ja. Hun var glad for at han kom, men det var alt.

En måned senere uttalte en annen kilde seg om forholdet mellom de to eksene til nettstedet:

- De har fremdeles kontakt, men det er fremdeles ikke noe romantisk mellom dem.

Foruten ekteskapene til Pitt og Theroux, så har «Dumplin’»-stjernen tidligere vært kjæreste med Tate Donovan (56), Paul Rudd (50), Vince Vaughn (49) og John Mayer (41), og hun har også vært linket til Paul Sculfor (48) og Bradley Cooper (44).

Saken fortsetter nedenfor.

Føler seg fantastisk

Mens mange kvier seg for å bli eldre, både ser og føler Aniston seg bedre enn noensinne. Dette avslørte hun selv nylig til InStyle.

- Da jeg fylte 50 var det første gang i livet at jeg tenkte: «Ok, det er litt av et tall», innrømmet hun til magasinet, ifølge People, men la samtidig til at det var en forbigående følelse.

- Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler meg ikke annerledes i det hele tatt. Det er absolutt ingenting som holder på å kollapse. Jeg føler meg fantastisk fysisk. Så det er merkelig når folk plutselig sier: «Du ser fantastisk ut for alderen din». Jeg synes vi bør etablere en ny etikette rundt den talemåten og ordbruken.

For et par år siden uttalte også den veldreide 50-åringen at hun ikke har noen som helst planer om å slutte å vise seg i bikini etter hvert som hun blir eldre.

- Hvis jeg kan være den første 80-åringen som viser meg frem med hell i bikini, så er jeg klar for å gjøre det. Jeg synes ikke noen skal føle seg tvunget til å legge bånd på seg selv på grunn av alder. Det er absolutt helt tullete. Folk må selv kunne bestemme. Alle andre kan holde seg i sin egen bakgård, fortalte hun til People i 2016.

Jennifer Aniston fikk sitt store gjennombrudd som Rachel Green i «Venner for livet» i 1994. Den gang var hun 25 år gammel, og hadde ingen anelse om at hun skulle bli en av Hollywoods aller største stjerner.

Hun har vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på både TV-skjermen og det store lerretet, og er i dag en av filmbyens best betalte kvinnelige skuespillere.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

LES OGSÅ: Beholder leiligheten etter sjokk-avgjørelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer