SEXY: Beyoncé er flere ganger kåret en av verdens mest sexy kvinner, og elsker sine kvinnelige former.  Foto: All Over Press
SEXY: Beyoncé er flere ganger kåret en av verdens mest sexy kvinner, og elsker sine kvinnelige former. Foto: All Over PressVis mer

Liker å ha litt kjøtt på beina

- Jeg føler meg mest sexy med former....

SEHER.NO: Popdiva Beyoncé Knowles (27) er nesten like kjent for sin veltrimmede og formfulle figur, som hun er for sin fantastiske stemme.

Superstjernen har flere ganger blitt kåret en av verdens mest sexy kvinner, og formerlig oser seksuell energi når hun opptrer på scenen.

For å opprettholde sin smekre, men likevel svært kvinnelige kropp, følger Beyoncé et strengt kostholds- og treningsregime.

Men ifølge 27-åringen føler hun seg mest sexy når hun har litt godt med kjøtt på beina, skriver The Sun.

- Jeg synes selv at jeg ser mer sexy ut når det ikke ser ut som om jeg trener. Jeg føler meg aller best når jeg ikke er altfor tynn eller altfor stor, men med ordentlige former, sier hun.

Popstjernen hevder også at hun har slått seg til ro med kroppsstørrelsen sin, og at hun endelig har skjønt at alle er forskjellige.

- Jeg mener at alle er skapt forskjellige og at den vekten som er naturlig for en person, er det som ser best ut, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slet med depresjoner!