GJØR NARR AV SEG SELV: I den nye låten «Fela igjen», som han har laget med trioen Opptur, gjør Alexander Rybak narr av seg selv og sitt eget kjærlighetsliv.  Foto: Fra musiukkvideoen
GJØR NARR AV SEG SELV: I den nye låten «Fela igjen», som han har laget med trioen Opptur, gjør Alexander Rybak narr av seg selv og sitt eget kjærlighetsliv. Foto: Fra musiukkvideoen Vis mer

- Liker å gjøre litt narr av meg selv

Men Rybaks «stunt-låt» funket kanskje ikke helt som den skulle...

SEHER.NO:  Til Dagbladet fredag avslører fjorårets Eurovision-vinner Alexander Rybak (23) at han nå er på vei «opp igjen» etter nedturen de siste månedene.

Livet til 23-åringen har nemlig vært langt fra enkelt siden seieren i Moskva i fjor. Og på nyåret skrev han et dramatisk innlegg på sin Facebook-side, hvor han fortalte at han hadde fått et nervøst sammenbrudd.

I midten av mars kom det også frem at artisten hadde brutt samarbeidet med sitt eget management etter at de var uenige om mål og prioriteringer.

Ifølge Rybak har imidlertid de siste ukenes flystans, samt samarbeidet med gode venner, gjort at han nå føler seg bedre enn på lenge. 

- Det har vært utrolig godt å få pustet ut litt. Flyene har stått på bakken, og jeg har måttet være her hjemme i Oslo. Det har vært utrolig deilig. De siste ukene har vært de beste jeg har hatt det siste året, sier han til Dagbladet.


Dermed kan det se ut til at unggutten ikke bryr seg spesielt mye om låt-slakten han nylig fikk i VG.

Torsdag denne uken anmeldte avisen Rybaks nye singel «Fela igjen», som han har laget med kompisene i Nesodden-trioen Opptur.

Og kritikeren var ikke nådig i sin omtale av det Rybak selv omtaler som en «stunt-låt».

I torsdagens VG blir nemlig Rybak belønnet med terningkast én, og en anmeldelse som sier slakt fra start til slutt.

«Det er for så vidt bra at Rybak ikke er selvhøytidlig. Men det er jo ikke nødvendig å framstå som en gjøk av den grunn. Det er som å høre på en fremmed gjeng med dritings barndomsvenner som roper og skriker og holder på å le seg ihjel av sin egen fortreffelighet, uten at en god punchline noensinne dukker opp. Rybak er til vanlig en veldig festlig fyr; hva skjedde?», er blant det VG-anmelderen skrev.

Heller ikke Dagbladets anmelder er spesielt begeistret for låten, og gir den terningkast to i fredagens utgave av avisen.

«Fela igjen minner om ei tynn revyvise eller en sketsjrap med flaue vitser og hjelpeløse enderimsforsøk», er litt av det som står i anmeldelsen. 

Rybak, som slipper den første offisielle singelen fra sin nye plate 12. mai, hevder imidlertid at låten kun er et morsomt kompis-samarbeid, hvor de blant annet harselerer med sangstjernens egne dameopplevelser.
 
- Jeg er i en bølge om dagen, hvor jeg liker å gjøre litt narr av meg selv. Jeg ser på det som selv-terapi. Det er kjedelig å bare være seriøs hele tiden, så derfor prøver jeg å bli litt mer komiker, sier han.

Torsdag var han også å se på komi-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Slakter Rybaks nye singel