Liker å eksperimentere på soverommet

Heidi Klum avslører hvorfor hun ikke kunne tenke seg å våkne opp med en 25-åring i senga, samt andre intime detaljer i nytt intervju.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Supermodellen Heidi Klum (39) skilte seg i fjor fra artisten Seal (49) - ektemannen gjennom syv år. Kort tid etter ble det kjent at hun hadde innledet et romantisk forhold til familiens livvakt Martin Kristen (45).I et intervju med bladet Marie Claire forteller den flotte firebarnsmoren at hun forstår at noen kvinner har en drøm om å date yngre menn, men at det ikke er noe for henne.- Jeg skjønner at kvinner finner dem attraktive, for sannheten er at når menn blir eldre forandrer kroppens fasong seg. Yngre menn trener mer og når klærne forsvinner er det fint å ha en sexy og veltrent kropp å se på.- Men jeg er realistisk. Jeg blir 40 neste år, og jeg tror rett og slett ikke at jeg hadde taklet å våkne opp med en 25-åring, forteller hun.Likevel setter Klum pris på litt ekstra krydder på soverommet.- Det er bra å prøve å gjøre en innsats ved å kle seg ut noen ganger. Gjøre noe som er utenom den vanlige normen. Noen mennesker er mer eksperimentfulle i senga, mens andre er mer kjedelige.- Hvis du er vill og gal, så vis det slik at den andre personen vet at det finnes en liten djevel i deg som dukker opp en gang i blant, oppfordrer hun i bladet.LES OGSÅ: - Håper barna er stolte av meg

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer