Liker å eksperimentere på soverommet

Heidi Klum avslører hvorfor hun ikke kunne tenke seg å våkne opp med en 25-åring i senga, samt andre intime detaljer i nytt intervju.

SEOGHØR.NO: Supermodellen Heidi Klum (39) skilte seg i fjor fra artisten Seal (49) - ektemannen gjennom syv år. Kort tid etter ble det kjent at hun hadde innledet et romantisk forhold til familiens livvakt Martin Kristen (45).

I et intervju med bladet Marie Claire forteller den flotte firebarnsmoren at hun forstår at noen kvinner har en drøm om å date yngre menn, men at det ikke er noe for henne.

- Jeg skjønner at kvinner finner dem attraktive, for sannheten er at når menn blir eldre forandrer kroppens fasong seg. Yngre menn trener mer og når klærne forsvinner er det fint å ha en sexy og veltrent kropp å se på.

- Men jeg er realistisk. Jeg blir 40 neste år, og jeg tror rett og slett ikke at jeg hadde taklet å våkne opp med en 25-åring, forteller hun.

Likevel setter Klum pris på litt ekstra krydder på soverommet.

- Det er bra å prøve å gjøre en innsats ved å kle seg ut noen ganger. Gjøre noe som er utenom den vanlige normen. Noen mennesker er mer eksperimentfulle i senga, mens andre er mer kjedelige.

- Hvis du er vill og gal, så vis det slik at den andre personen vet at det finnes en liten djevel i deg som dukker opp en gang i blant, oppfordrer hun i bladet.LES OGSÅ: - Håper barna er stolte av meg