Like tynne som da de debuterte

Spice Girls imponerte OL-publikumet 18 år etter gjennombruddet.

TILBAKE I SUPERFORM: Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Chisholm og Melanie Brown imponerte under avslutningsseremonien under OL søndag kveld.  Foto: All Over Press
TILBAKE I SUPERFORM: Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Chisholm og Melanie Brown imponerte under avslutningsseremonien under OL søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 1996 toppet Spice Girls hitlistene verden over med megahitten «Wannabe». Søndag kveld var de tilbake i toppform under avslutningsseremonien under OL i London.


Selv om det er 18 år siden jentegruppen ble startet, så Geri Halliwell (40), Melanie Chisholm (38), Victoria Beckham (38), Melanie Brown (37) og Emma Bunton (36) bedre ut enn på lenge. De fem kvinnene viste frem sine flotte figurer i sexy antrekk.

Geri, Victoria og Emma valgte svært dristige minikjoler, mens de to Melaniene imponerte i tettsittende tricoter.
 
- Jeg var en popstjerne for en kveld!! Jeg elsker dere Melanie Chisholm, Melanie Brown, Geri Halliwell og Emma Bunton. Vi klarte det! skrev Beckham på Twitter senere samme kveld.

Flere av gruppens medlemmer har slitt med spiseforstyrrelser. Chisholm har åpenhjertig fortalt at hun var livredd for å legge på seg og fikk en depresjon. Victoria Beckham har flere ganger blitt kritisert for vekten og Geri Halliwell var lenge radmager da hun slet med bulimi.

Siden popsuksessen har de fem kvinnene prøvd seg som soloartister.

Den som kanskje har fått mest oppmerksomhet i ettertid er Victoria Beckham, som har fire barn med fotballspilleren David Beckham og har en suksessfull kleskolleksjon.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, nå går hun!


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer