Like kamerasky som mamma

Filmstjernens datter la ikke skjul på hva hun syntes om fotografenes oppmerksomhet. Se bildene!

SKJERMET SEG: Milla Jovovich og datteren Ever gjorde ablegøyer foran fotografene da de mandag møtte på fotografer under en tur i en offentlig park i New York. Foto: Stella Pictures
SKJERMET SEG: Milla Jovovich og datteren Ever gjorde ablegøyer foran fotografene da de mandag møtte på fotografer under en tur i en offentlig park i New York. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Milla Jovovich (36) -kjent fra filmer som «Joan of Arc» og «Det femte element» - stortrives i sin nye fulltidsrolle som mamma, etter at hun for fem år siden fødte datteren Ever.

Jovovich er kjent for å holde en svært lav profil privat, men mandag dukket hun plutselig opp med datteren på armen i en offentlig park i New York.

Men da de to ble oppdaget av noen fotografer i nærheten, var de ikke spesielt lystne på å bli tatt bilde av.

Milla Jovovich lot først som om hun ikke merket fotografene, men da de prøvde å ta et nærbilde av henne og datteren begynte hun isteden å gjøre ablegøyer foran dem og dekket seg til med hånden, mens vesle Ever raskt fulgte hennes eksempel.

Både fotografene og de andre forbipasserende kunne imidlertid ikke unngå å legge merke til at datteren også i ansiktet blir mer og mer lik Milla for hver dag som går.

Faren til Ever er filmregissøren Paul W.S. Anderson (47), som Milla har vært gift med siden 2009.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Adopterte baby i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer