«Maskorama»-spekulasjoner:

- Like ille som utroskap

Tore og Steinar Sagen har en liten mistanke om at førstnevntes kone, Live Nelvik, kan gjemme seg bak en av maskene i «Maskorama».

«MASKORAMA»?: Tore og Steinar Sagen har en mistanke om at Live Nelvik kan være en av deltakerne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
«MASKORAMA»?: Tore og Steinar Sagen har en mistanke om at Live Nelvik kan være en av deltakerne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets store gjettelek «Maskorama» er for alvor i gang. «Hele» Norge spekulerer nå på hvem som kan skjule seg bak de gjenværende seks maskene, etter at «Hytta» (Birgit Skarstein) og «Snøroboten» (Fantorangen) har måttet avsløre sin identitet.

Også trioen bak podkasten «Papaya» deltar i gjetteleken. I en episode av podkasten spekulerer de nå på om Live Nelvik (39) bærer på en hemmelighet.

GJETTET FEIL: Maskorama-detektiv Nicolay Ramm gjettet feil under lørdagens sending. Nå må han løpe naken gjennom slottsparken. Reporter: Karoline Henriette Video: Nora Skavhaug Vis mer

Det var da Steinar Sagen (47), som leder podkasten sammen med broren Tore Sagen (41) og Bjarte Tjøstheim (55), lå i senga og så premieren av programmet han fikk åpenbaringen.

Etter å ha hørt «Huldra» opptre var han sikker i sin sak; det måtte være svigerinnen som skjulte seg bak maska.

Tore la fort til at kona var på fest den lørdagen, men at han selv ikke var der. Det fikk alle til å spekulere enda mer.

- Live elsker jo å synge. Jeg skjønner ikke hvorfor hintene var ute i skogen og sånn. Kanskje fordi hun var med på første sesong av «Farmen» eller noe, sier Steinar i podkasten.

Før Nelvik gjorde stor suksess i NRK, med blant annet «Lørdagsrådet», var hun nemlig å se i den aller første sesongen av «Farmen» i 2004.

VENDING: Det var en overraskelse som skjulte seg bak maska i «Maskorama». Video fra NRK Vis mer

De er alle enige om at Tore hadde slitt med å holde seg om han visste at kona gjemte seg bak maska til «Huldra».

Men det er når 41-åringen blir spurt om å sjekke deres felles kalender, de virkelig tror det kan være mulig. For han skulle nemlig være bortreist helga etter.

SJOKK: Vi avslører for Helene Spilling at hennes samboer, Birgit Skarstein, var med i «Maskorama». Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Jeg vet ærlig talt ikke, men når du sier det nå så begynner jeg å ane at dette lar seg gjennomføre, faktisk. Men jeg har sett bilder av at hun var på den festen. Så da må hun ha dratt dit etterpå, og det høres kjempestress ut.

- Det føler jeg er verre enn utroskap, og ikke si at man er med i «Maskorama». Jeg tenker det. Du er jo inni en annen og det er det som er så forferdelig, legger en lattermild Tore til.

Til Se og Hør kan Nelvik fortelle at hun synes sammenlikningen med utroskap er det morsomste med det hele, og at hun synes det er morsomt at folk spekulerer.

- Jeg morer meg veldig med det, spesielt med de som står meg nær. Det er så morsomt med alle de smale blikkene jeg får.

TABBE: Maskorama-detektivene snakker om øyeblikket som sjokkerte dem mest i forrige sesong. Vis mer

- Fjeset til Steinar blir så morsomt når han tror han blir lurt.

Videre kan hun fortelle at alt kan skje.

- For alt vi vet kan det jo være Fantus som lurer seg bak maska.

Fantus er Fantorangens yngre søsken.

Om det er Nelvik som skjuler seg bak den mytiske karakteren gjenstår å se. Lørdag skal en ny identitet avsløres, og en ny deltaker avmaskes på NRK.

LES OGSÅ: Røper ukjent dramatikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer