Like forelsket etter 50 år

Dolly Parton avslører hvordan hun og ektemannen holder ekteskapet friskt.

<strong>FEIRER 50 ÅR:</strong> - Vi er så stole av ekteskapet vårt. Det er begges første og siste, har Dolly Parton innrømmet om ekteskapet med Carl Thomas Dean.  Foto: NTBScanpix
FEIRER 50 ÅR: - Vi er så stole av ekteskapet vårt. Det er begges første og siste, har Dolly Parton innrømmet om ekteskapet med Carl Thomas Dean. Foto: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sangfuglen Dolly Parton (69) feirer til neste år 50 års ekteskap med ektemannen Carl Thomas Dean (72).

Det var i 1966 paret giftet seg, da Dolly var kun 20 år gammel. Nå avslører hun til bladet People hvordan ekteskapet fremdeles er i full blomst etter 50 år sammen.

- De sier at motsetninger tiltrekker, og det tror jeg på. Vi er vidt forskjellige, sier hun.

Dolly, som har drevet med musikk hele livet, har møtt mange ulike mennesker gjennom årene, men det er aldri noen som kan ta plassen til hennes kjære ektemann.

- Han er en dyp person med en fantastisk humor. Han får meg til å le og underholder meg hele tiden. Han er sikker på seg selv, stråler hun.

For den legendariske sangstjernen kan ingenting overgå en drømmedag med mannen.

- Vi elsker å kjøre tur, lese, lage mat og bare være sammen. Vi slenger på oss behagelige klær og bare slapper av sammen.

- Vi har nok til felles at forholdet funker. Vi elsker det enkle livet, fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet

<strong>ELSKER JOBBEN:</strong> Dolly Parton valgte karrieren fremfor å få barn. Det har hun aldri angret på.  Foto: NTBScanpix
ELSKER JOBBEN: Dolly Parton valgte karrieren fremfor å få barn. Det har hun aldri angret på. Foto: NTBScanpix Vis mer

Fikk aldri barn

Paret drømte lenge om å øke familien, men med Dollys hektiske hverdag som verdenskjent countryartist, ble drømmen lagt på is.

- Da mannen min og jeg giftet oss, så tenkte vi: «Hvordan vil barna våre se ut? Vil de bli høye, siden han er høy eller små, siden jeg er liten? Hvis vi fikk en jente ville vi kalle henne Carla», forteller countrystjernen til The Guardian, ifølge Contactmusic.com.

I dag er ekteparet lykkelige over at storken aldri kom.

- Vi snakket og drømte i alle fall om å få barn, men det var ikke meningen at det skulle skje. Nå som vi er eldre, så er vi glade for det.

Artisten sier nemlig at hadde de fått barn, så hadde hun gitt opp alt for dem, og derfor hadde hun neppe blitt berømt og fått den suksessfulle karrieren hun har i dag.

- Jeg tror jeg ville vært en fantastisk mor, og jeg ville nok ofret alt for barna. For jeg hadde fått skyldfølelse hvis jeg forlot dem for å jobbe eller dra på turne, forteller hun.

LES OGSÅ: - Jeg er singel og trives med det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer