Ligner på sin far

Men faren, Benicio del Toro, er ikke interessert i å være en del av familien.

ALENEMOR: Kimberly Stewart og datteren Delilah - som er oppkalt etter Tom Jones låt av samme navn fra 1968. Foto: All Over Press
ALENEMOR: Kimberly Stewart og datteren Delilah - som er oppkalt etter Tom Jones låt av samme navn fra 1968. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kimberly Stewart (32) tok nylig med den ti måneder gamle datteren Delilah ut på frokost i Bel Air. Men faren var ikke tilstede, selv om datteren begynner å ligne mer og mer på han

Det er nemlig skuespilleren Benicio del Toro (45), kjent fra filmer som «Traffic», «Che Guevara» og «Sin City», som er pappaen til barnet.

- Hun ligner helt klart på sin far, men hun har mine bein og øyenfarge, sier Kimberly til Hello! Magazine.

Delilah var mest opptatt av å tygge på mammas lommebok, helt uvitende om at pappa ikke er filla interessert i å starte familie med Kimberly - som er datteren til rockestjernen Rod Stewart.

Benicio vil bare være en god far på egen hånd. I fjor innrømmet Kimberly at han var tilstede under fødselen, og ellers involverer seg mye.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste datteren fram for første gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer