- Ligner en golfkølle!

Victoria Beckham (32) lar vår tids største moteikoner gjennomgå i den nye boken sin.

RASER: Kate Moss blir slaktet i Victoria Beckhams nye bok. Foto: All Over Press
RASER: Kate Moss blir slaktet i Victoria Beckhams nye bok. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Å bruke flate sko sammen med trange jeans er helt feil - i hvert fall hvis man skal tro kona til fotballspilleren David Beckham.
 
I den kommende boken hennes, ”That Extra Half an Inch”, får flere superstjerner gjennomgå. Til og med moteikonet og supermodellen Kate Moss (32). I følge Victoria ser nemlig Kate ut som en golfkølle iført nevnte kombinasjon.

Så har vi sandaler med kilehæler - ikke akkurat Victorias favoriter. Til tross for at disse skoene er noe av det mest trendy man kan oppdrive denne sommeren, skriver hun at slikt fottøy får folk til å se ut som om de vasser i sement.

At det tidligere Spice Girls-medlemmet kommer til å lese sin egen bok - eller kanskje Davids selvbiografi – er  tvilsomt. 

- Jeg har faktisk ikke lest en eneste bok i hele mitt liv. Slikt har jeg rett og slett ikke tid til. Jeg foretrekker å lytte til musikk, forteller hun.

Boken som visstnok skal provosere en hel kjendisverden kommer ut i oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer