«Dog the Bounty Hunter»:

- Ligg unna familien vår

Familien setter lite pris på pikante rykter etter dødsfallet til Beth Chapman.

AVKREFTER: I juni døde kona til den amerikanske tv-profilen Duane Dog Chapman, Beth Chapman. Hun ble 51 år gammel, og døde som følge av kreft. Nå har det versert rykter om at realityprofilen skal ha funnet kjærligheten igjen. Dét finner ikke datteren (t.h.) seg i. Foto: AP/ NTB scanpix
AVKREFTER: I juni døde kona til den amerikanske tv-profilen Duane Dog Chapman, Beth Chapman. Hun ble 51 år gammel, og døde som følge av kreft. Nå har det versert rykter om at realityprofilen skal ha funnet kjærligheten igjen. Dét finner ikke datteren (t.h.) seg i. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av juni ble det offentliggjort at Beth Chapman, kjent fra den amerikanske realityserien «Dog the Bounty Hunter», hadde gått bort. Hun ble 51 år gammel, og døde som følge av å ha vært kreftsyk i flere år. Hun var i mange år gift med Duane Dog Chapman (66), som den kjente realityserien baserte seg på.

I Norge har serien om familien vært å se på Max, og mange her til lands har derfor fått et forhold til den fargerike familien. Da Se og Hør omtalte Beths sykdom og dødsfall tidligere i sommer, var det mange som uttrykte medfølelse og kom med kondolanser. Med andre ord har situasjonen berørt mange, fra både fjern og nær.

Bare timer etter at kona gikk bort, kommenterte Duane dødsfallet overfor Hawaii News Now sammen med døtrene Bonnie (20) og Cecily (26).

Familien har fått fred og ro fra pressen den siste tiden, men nylig begynte enkelte å spekulere på om den berømte dusørjegeren hadde funnet kjærligheten igjen.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

- Kjempesur

Akkurat dét finner ikke yngstedatteren Bonnie seg i. I et eksplosivt innlegg på Instagram, sparker hun hardt mot dem som hevder at hun nå har fått en ny stemor.

- Jeg er kjempesur på min fars vegne. Han kan ikke engang dra på en forretningsmiddag uten at noen skal spekulere på om han er på et stevnemøte. Ligg unna familien vår, vær så snill. Ligg unna faren min, han prøver bare å fortsette virksomheten vår i fred, skriver hun blant annet til fansen.

POPULÆRE: Gjennom tv-serien «Dog the Bounty Hunter» har ekteparet Beth og Duane Dog Chapman opparbeidet seg en stor fanskare. Foto: Reuters/ NTB scanpix
POPULÆRE: Gjennom tv-serien «Dog the Bounty Hunter» har ekteparet Beth og Duane Dog Chapman opparbeidet seg en stor fanskare. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

20-åringen har 104 000 følgere på Instagram, der hun hovedsakelig legger ut sminkevideoer og annet skjønnhetsrelatert innhold. Derfor var det, ifølge Fox News, på historiefunksjonen til bildedelingstjenesten at hun fyrte av kruttet.

Videre slo hun hardt tilbake mot all oppmerksomheten denne kvinnen skal ha fått den siste tiden.

- Om dere virkelig ønsker å vite hvem hun er, så er hun et medlem av gjengen vår, og pappa var samtidig på middag med åtte andre mennesker, skrev hun.

Duane har ikke kommentert rykteflommen selv, men som datteren poengterer, var det trolig bare overivrige fans som ønsket den berømte dusørjegeren lykke - og dermed tolket situasjonen feil.

Avslørte siste ord

De siste månedene har Duane Dog Chapman vært klar på at den siste tiden har vært vanskelig og tung.

- Det er forferdelig. Den mest forferdelige tiden i noens liv. Du prøver å huske at du feirer livet, men akkurat nå sørger vi over døden. Så det er ikke bra, har han blant annet uttalt til Hawaii News Now, ifølge People.

I samme intervju valgte han også å avsløre hva de siste ordene kona ytret var. Et par dager før hun døde ble hun lagt i kunstig koma, og det var altså før dette at hun uttalte seg til ektemannen - én siste gang.

- Jeg visste ikke hva annet jeg kunne si annet enn «i jesu navn». Jeg holdt henne og sa det, og hun sa: «Si det igjen, si det mer». Så sa hun til jentene og alle oss andre: «Jeg elsker dere», og «Går det bra med dere? Ikke bekymre dere».

STORFAMILIE: Duane Dog og Beth Chapman har fire barn sammen, to sønner og to døtre. Her er familien i 2013. Totalt har dusørjegeren hele 12 barn fra fem ekteskap. Foto: NTB scanpix
STORFAMILIE: Duane Dog og Beth Chapman har fire barn sammen, to sønner og to døtre. Her er familien i 2013. Totalt har dusørjegeren hele 12 barn fra fem ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

66-åringen fortalte også at kona hadde kjempet alt hun kunne mot kreften. Han røpet også at hun i tiden før hun ble innlagt hadde gjemt lapper rundt om i huset, som familien kunne finne senere.

- Beth var på mange måter litt kontrollerende. Jeg er sikker på at hun fortsatt kontrollerer meg, og jeg har funnet lapper i putevaret, ved vasken, på barbersakene mine. Hun har skrevet hva jeg skal ha på meg, sa han.

Mens tårene rant, fortalte tv-profilen at familien i tiden framover skal komme seg gjennom dette sammen, og at han finner trøst i troen.

Nytt TV-program

Chapman-ekteparet har vært en del av tv-serien «Dog the Bounty Hunter» siden seriens start i 2004, og fram til den ble tatt av tv-skjermen i 2012. I programmet fulgte man Duane Dog og Beth Chapman i deres jakt på kriminelle.

Etter at tv-programmet ble lagt på is dukket ekteparet opp i nok et tv-program. I «Dog and Beth: On the Hunt» var Chapman-ekteparet å se på skjermen fra 2013 til 2015.

Til tross for kreftdiagnosen kunngjorde ekteparet nylig at et nytt tv-program med navnet «Dog's Most Wanted» vil bli å se på tv-nettverket WGN America.

Beth Chapman var dusørjegerens femte kone. De giftet seg i 2006, og var altså sammen til hennes død. Totalt har Duane Chapman hele 12 barn.

LES OGSÅ: Gladnyhet etter datterens (1) død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer