LANGER UT: Shanna Moakler er fly forbanna på Paris Hiltons bestevenninne - Kim Kardashian. Foto: All Over Press
LANGER UT: Shanna Moakler er fly forbanna på Paris Hiltons bestevenninne - Kim Kardashian. Foto: All Over PressVis mer

- Ligg unna familien min!

Shanna Moakler i full ordkrig med Kim Kardashian.

SEHER.NO: Konflikten mellom Hollywood-profilene Shanna Moakler (33) og Kim Kardashian (27) når stadig nye høyder.

Duoen skapte overskrifter da Shanna forrige helg kastet en drink på Kim under en grillfest hos Carmen Electra, og beskyldte henne for å ha forsøkt å ha sex med hennes eksmann - Blink 182-trommisen Travis Barker (32).

Shanna skal ha følt at sosietetspiken Kim var ute etter Travis da den mørhårete skjønnheten var modell for klesmerket hans - Famous Stars and Straps. Og selv om ekteskapet mellom Travis og Shanna havarerte for lenge siden, er Kim fortsatt en torn i siden for den blonde "Pacific Blue"-skuespillerinnen. Travis og Shanna blir nemlig fortsatt observert sammen titt og ofte.

- Hvis jeg hadde visst at frøken Kardashian skulle være på grillfesten i Malibu, ville jeg aldri ha dratt dit. En dag vil kvinner innse at hvis man ødelegger familier, så må man takle sinte og sårede ekskoner, sier Shanna i en pressemelding, og legger til at hun sitter på meget upassende tekstmeldinger og e-poster som ble sendt til hennes eksmann fra Kims mobil.
- For en tid siden fikk jeg e-poster fra hennes mobil om VELDIG upassende oppførsel mellom henne og min daværende ektemann, som ikke var "vennlige" i det hele tatt - tvert imot var de veldig romantisk ladet. Jeg snakket med Kim Kardashian og ba henne om vennligst å holde seg unna familien min, ettersom vi prøvde å lege sårene etter en veldig vanskelig tid. Hun gikk med på det, men mislyktes i forsøket.

- Jeg har fortsatt disse e-postene og jeg kommer ikke til å offentliggjøre dem for å gjøre min eksmann eller familie ytterligere forlegne.

Tidligere denne uken skal Shanna ha kalt formfulle Kim et esel og sagt "hun er så j**** feit. Hun er 153 centimeter høy og veier 64 kilo."

Kim hevder imidlertid at hennes forhold til Travis Barker kun er profesjonelt, og at hun er meget lykkelig med sin amerikansk fotball-spillende kjæreste Reggie Bush (23).

- Jeg var modell for Famous Stars and Straps - eid av Travis Barker. Jeg kadde kun et profesjonelt forhold til Travis, som ansatte meg til å representere klesmerket hans i en sesong, og det var halvannet år siden, sier Kim i en pressemelding.

- Jeg har ingenting i mot de involverte partene og jeg aner ikke hvorfor de føler som de gjør, legger hun til.

Ifølge TMZ.com skal stylist og modell Kim virkelig le seg skakk over påstandene om at hun har hatt et forhold til Travis, som en gang hadde en heftig flørt med hennes festglade bestevenninne - Paris Hilton (27). En kilde skal nemlig ha avslørt at Travis ikke er hennes type, ettersom han er hvit.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no.