Liev Schreiber: - Jeg sa til henne at jeg måtte dra hjem

Skuespilleren minnes den første daten med kona Naomi Watts med skrekk og gru.

PINLIG FØRSTEDATE: Selv om det ble en pinlig start på forholdet til Naomi Watts og Leiv Schreiber, så er de i dag svært lykkelige sammen. Her er duoen på den røde løperen under årets Oscar-utdeling i Hollywood.  Foto: Rex Features
PINLIG FØRSTEDATE: Selv om det ble en pinlig start på forholdet til Naomi Watts og Leiv Schreiber, så er de i dag svært lykkelige sammen. Her er duoen på den røde løperen under årets Oscar-utdeling i Hollywood. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er 11 år siden Hollywood-paret Naomi Watts (47) og Liev Schreiber (48) først møtte hverandre.

Duoen ble introdusert for hverandre under Met-gallaen i mai 2005, og «King Kong»-stjernen var ikke sen om å invitere kjekkasen med seg videre på en klubb etter at eventet var over.

Schreiber, kjent fra blant annet «X-Men» og «Spotlight», ble smigret og takket høflig ja, men angret med det samme han entret det eksklusive utestedet.

Der var nemlig Naomi omringet av kjendiser som blant annet Sean Penn (55) og Benicio del Toro (49).

- Jeg dro til klubben hun ba meg komme til, og selvfølgelig var hun der sammen med Sean og Benicio. Jeg følte meg veldig dum, mens jeg stod og ventet på å få snakke med henne, forteller han i et intervju med Esquire magazine, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSFORELDRE: Paret sønner heter egentlig (f.v) Samuel Kai Schreiber og Alexander Pete, men går under kallenavnene Sammy og Sasha. Foto: SipaUSA
TOBARNSFORELDRE: Paret sønner heter egentlig (f.v) Samuel Kai Schreiber og Alexander Pete, men går under kallenavnene Sammy og Sasha. Foto: SipaUSA Vis mer

Nektet å la drømmemannen slippe unna

- Jeg var nervøs og utrolig flau over å være der på grunn av alle disse filmstjernene. Det var ubehagelig, og jeg var virkelig utenfor mitt rette element. Jeg følte jeg ikke klarte å gi et godt førsteinntrykk, så jeg sa til henne at jeg måtte dra hjem, fortsetter han.

Men Watts lot ikke Schreiber slippe unna så lett.

- Hun kom løpende etter meg på utsiden og spurte om jeg ikke ville ha nummeret hennes.

Og sjekketrikset funket. 

Siden den gang har nemlig paret vært uadskillelige. Selv om de fremdeles har til gode å gifte seg, så har de fått sønnene Sasha (9) og Sammy (6 1/2) sammen.

Den vakre 47-åringen har i etterkant sagt at hun oppførte seg mye tøffere enn hun vanligvis gjorde da hun la på sprang etter Liev for å gi ham telefon nummeret sitt.

- Vanligvis vil jeg at mannen skal ta det første skrittet, men det gjorde han ikke. Så da han reiste seg for å dra, tenkte jeg «Oj shit! Det går sannsynligvis flere år før jeg treffer ham igjen». Jeg var helt vilt tiltrukket av ham og arbeidet hans, så derfor gjorde jeg som jeg gjorde, forklarer hun.

Og det lønnet seg å være frempå.

- Det fikk ham til å le, og han tekstet meg fem minutter etterpå og spurte: «Vil du gå å ta en drink nå?» Da svarte jeg: «Nei, jeg møter deg til frokost i morgen».

PÅ LETTERETET: I 2013 spilte Naomi Watts avdøde prinsesse Diana i filmen «Diana». Foto: ECOSSE FILMS / Album
PÅ LETTERETET: I 2013 spilte Naomi Watts avdøde prinsesse Diana i filmen «Diana». Foto: ECOSSE FILMS / Album Vis mer

LES OGSÅ: Lindsay Lohan angrer ikke på sin ville fortid