Lider av mystisk sykdom

- Den gjør meg depressiv og slapp. Jeg trodde jeg bare var sånn...

SYK: Robbie Williams avslørte tidligere uken at han lider av en mystisk sykdom, som gjør ham slapp og deprimert.  Foto: All Over Press
SYK: Robbie Williams avslørte tidligere uken at han lider av en mystisk sykdom, som gjør ham slapp og deprimert. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske popstjernen Robbie Williams (36) avslørte tidligere uken at han lider av en mystisk sykdom, som gjør ham slapp og deprimert.

- Jeg følte meg slapp og deprimert. Jeg trodde jeg bare var slapp og depressiv som person, at det liksom var meg, sier Williams i et radiointervju med Fox.

Men nå viser det seg at Robbie faktisk er syk.

- For et par måneder siden fant jeg ut at jeg har vært syk hele tiden. Jeg vil ikke gå inn på hva, eller hvorfor en slik sykdom oppstår, men det er den som har gjort meg så sliten og deprimert. Jeg har hatt det i årevis. Hadde jeg vist det hadde jeg kunne fått  behandling for det før.

Etter at han startet på behandlingen føler han seg mye bedre, og ifølge ham selv har det «forandret livet hans».

36-åringen avslører også at hans ekteskap med modellen Ayda Field har gitt ham både stabilitet og lykke.

Den britiske sangeren har lenge vært åpen om depresjonen, angsten og narkotikaproblemene han slet med i tiden etter «bruddet» med suksessgruppa «Take That» i 1995.

- Måten depresjonen min utviklet seg på, var at jeg sluttet å gå ut. Isteden gikk jeg ut på scenen foran 40.000 mennesker og sa «se på meg, jeg er den beste». Så fort jeg gikk av scenen måtte jeg bare gå tilbake på rommet mitt og gjemme meg under dyna. Kokainen, alkoholen og pillene gjorde meg bare verre, så jeg måtte bli kvitt det, sa han i et intervju i 2007.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Er hun gravid allerede?