Lider av alvorlig sykdom

Hollywood-stjernen Bob Hoskins tvinges til å gi seg som skuespiller.

FILM-VETERAN: Bob Hoskins har spilt i en rekke kjente filmer, blant annet i «Hvem lurte Roger Rabbit?» fra 1988, som blandet vanlig film og tegnefilm. Foto: Stella Pictures
FILM-VETERAN: Bob Hoskins har spilt i en rekke kjente filmer, blant annet i «Hvem lurte Roger Rabbit?» fra 1988, som blandet vanlig film og tegnefilm. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Bob Hoskins (69) sendte onsdag ut en pressemelding hvor han kunngjorde at han gir seg som skuespiller, etter å ha fått vite at han lider av Parkinsons sykdom.

Hoskins er blant annet kjent for sine roller i filmer som «Hvem lurte Roger Rabbit?», «Hook» og «Maid in Manhattan». Han spiller også i skandalerammete Kristen Stewarts nye film «Snow White and the Huntsman».

- Bob vil nå tilbringe mer tid med familien. Han takker alle de fantastiske menneskene han har jobbet med, og all fansen som har støttet ham gjennom en lang karriere, sier hans agent til Fox News.

Parkinsons sykdom er en kronisk sykdom, som blant annet gjør pasientene stive i leddene og vanskeligere for dem å bevege seg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ove Eriksen tok farvel med kona i sykebilen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer